"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2024. augusztus 28., szerda

No6


Ez a két hír volt, amire vasárnap (2024.08.25.), végleg elpattant bennem a húr, hogy Magyarországgal örökre befejeztem. Új népet és új hazát keresek. 

Akinek van gyomra olvassa, és hallgassa meg.


Azért indított vizsgálatot a Szuverenitásvédelmi Hivatal a Transparency International ellen, mert őket okolják az uniós pénzek befagyasztásáért

“MINDENKI FÜGG VALAKITŐL?” A MAGYAR SZUVERENITÁS KÉRDÉSEI

https://www.facebook.com/tranzitkozosseg/videos/832022575665385 


Tranzit Fesztiválon Lánczi Tamás, a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnöke és Ligeti Miklós a Transparency International (TI) jogi igazgatója

 

Undorítóóóó


***

Magányosan halt éhen Putyin egyik távol-keleti börtönében az ártatlan zongorista, akit politikai okokból börtönöztek be


A 2010-es években többször vett részt tüntetéseken a putyini rezsimmel szemben. Vesztét az Ukrajna ellen elkövetett agresszióval szembeni állásfoglalása hozta el. Na nem valami megbotránkoztató, tömegeket megmozgató akciót kell elképzelni.Mindössze öt ember követte azt a Youtube-csatornát, amelyet egy éve hozott létre „Külföldi Ügynök Mulder” néven és amelyen négy darab, nem túl hosszú videót tett közzé.Ezekben a háborúval és – ahogy ő fogalmaz – „az állami fasizmussal” szembeni gondolatait mondja el. Alig páran nézték meg az idén január 5-én közzétett egy percnél is rövidebb videóját, amelyben a bucsai mészárlásról beszélt.

Ezután nem hallottak többet Kusnirról, eltűnt. Néhány héttel később egy titkosszolgálatokhoz közeli Telegram-csatorna, az „Operatív Jelentések” közzétett egy videót, amelyen maszkos férfiak beteszik Kusnirt egy fehér kisbuszba.Azt is leírták, hogy büntetőeljárást indítottak ellene, azzal vádolva őt, hogy nyilvánosan terrortevékenységre szólított fel, ami akár hét év börtönbüntetéssel is sújtható.

Ezután augusztus 2-ig nem lehetett többet hallani róla. Olga Romanova emberi jogi aktivista és a zongorista barátja, Olga Skrigunova a Vot Tak online hírportálon számoltak be a haláláról. 79 éves édesanyja, Irina Levina később megerősítette fia halálhírét.

***

Ezt az emlékkönyvem utolsó lapjának szánom unokáimnak, hogy amikor a kandalló köré gyűltünk majd ott fenn Északon elmeséljem nekik miről is szólt ez a bejegyzés. Mi az oka annak, hogy most itt vagyunk.

És aztán azt mondhassam: Jó éjszakát gyerekek.


Nincsenek megjegyzések: