"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2024. augusztus 8., csütörtök

Sajnálom, de igazat írok

 

Nem. Nem vezényeltek ki katonákat. Dehogyis. Az egész egy rossz álom. Kifogástalan életvitel környezettanulmány sincs. És az országban nincsenek pedofilok. Nem is voltak. Nem. Senki nem működtett pedofil maffia-hálózatot. Még egyszer: senki. Főleg nem drága politikai vezetőink.

Nem, senki nem mondott fel a Gyermekvédelemben, főleg nem a nyugdíj előtt álló tapasztalt munkatársak. Sőt. Valójában tódulnak az emberek dolgozni. 


Nem, nem mondanak fel csoportosan a gyermekvédelmi törvény módosítása miatt. Nem. Egyáltalán nem ülnek le a gyámhivatali tárgyalások előtt a szakemberek egymás közt és nem beszélik át a legnagyobb nyíltsággal ezt a soha nem látott fa....got. És egyáltalán nem készítenek terveket a pálya elhagyásra, mit pálya!, az egész ország elhagyására.

Nem, nincs vége a világnak. Gyermekeink a legnagyobb biztonságban vannak. A gyermekotthonok virágoznak! Az alapellátásba is csak ímmel-ámmal járnak be dolgozni a családsegítők. Az egész ország harmóniában virágzik. Aludjatok tovább gyerekek.

Iróniát félretéve:

Senkinek nem kívánom ma Magyarországon, hogy egy Gyermekvédelmi Központban esetmenedzserként üljön, és főnöke sokkolja az újabb hírekkel. Minden szép és jó. 


Egy kis matek:

ma a gyermekvédelmet számolják fel, holnap már az egész demokráciát. Egy libafos lépésnyire vagyunk, hogy befejezzék munkájukat, hogy kiképezzék a jobb sorsra való gyermekeinket a következő fokozatra, a junta maffiaállam pribékjeinek. 

Szép volt Magyarország, hajrá FideSS!





Nincsenek megjegyzések: