"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2021. október 5., kedd

Jel 2021 szeptember

 

Működik a szinkronicitás. Elkezdtem egy könyvet olvasni, az előszavában találom La Palma sziget déli részén húzódó Cumbre Vieja-ról szóló említést. Ezt kifényképéztem. Eszembe jutott, hogy szeptember közepén híradásokból hallottunk erről a vulkánról, hogy kitört. Utánakerestem. Azt írja:

„20 éve napvilágot látott, a sajtó által is felkapott és közismertté vált elmélet teszi, miszerint a Cumbre Vieján bármilyen kitörés azzal fenyeget, hogy a hegyoldal a tengerbe omlik, és hatalmas, pusztító szökőárat (megacunamit) indít Európa, Afrika és Amerika partjai felé.” https://24.hu/tudomany/2021/09/21/szokoar-cunami-vulkan-kanari-szigetek/

Válaszom, nem 20 éve, hanem 1940-es években egy prófécia nyomán maradt fenn a köztudatban. A könyv, amit most olvasok 2004-ben íródott aszerint pedig számítógépes modellezéssel tudósok mutatták ki mi történne a vulkán kitörésével.

Ez a vulkánkitörés ugyanolyan jel, mint sok más napjainkban lévő. Imádkoznunk kell. Hinnünk. Szeretnünk. Jónak lennünk és jót tennünk. Itt az idő a Krisztusi hitre.







Nincsenek megjegyzések: