"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2021. október 16., szombat

Esti merengő

Tegnapi hírekhez:

CHAILLAN AZT ÁLLÍTJA: AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK ELBUKTA A KÍNÁVAL FOLYTATOTT FEGYVERKEZÉSI VERSENYT. „A következő 15-20 évben nincs harci kompetenciánk Kínával szemben. Pillanatnyilag ez egy lejátszott meccs” – fogalmazott.

Tegyük fel, hogy ez igaz. Mit tennél, ha te lennél a nyugati világ feje? Először is bejelenteném, minél hamarabb, hogy nehéz időknek nézünk elébe. Jön a sötét tél. A nyugat alkonya. Valahogy így. Nos, cselekvés szempontjából, először is én biztos, hogy csinálnék egy álpandémiát és beszedném az állampolgáraim összes javadalmát, az oltásokon, ellenőrző teszteken keresztül. Felturbosítanám az informatikai fejlesztést és megpróbálnám behozni a lemaradásunkat a mesterséges intelligencia terén. Mindenáron. Akár az emberi jogok felfüggesztésével is! Minden állami pénznyelő bezárásával vagy erősen lecsökkentve azokat (mint pl.: kórházak, egyetemek stb) 400x-ra megemelném az energiaárakat. Csökkenteném a termelést. Csődbe vinném a közép- és nagyvállalatokat, amiket aztán később poton pénzért felvásárolnék. Bevezetném a negatív kamatot. Bedönteném a kereskedelmi bankokat. A nemzeti bankot egyetlen bankká avanzsálnám. Közben ugye elvenném az emberek bankban ragadt pénzét és tudatosan hiperinflációt gerjesztenék. Mindezt persze vészhelyzeti forgatókönyvvel, az egész nyugati világon, semmilyen emberi áldozatot nem sajnálva érte. Én ezt csinálnám. (Hogy az elit seggemet megvédjem egy atombunkerbe bújva Marbella szigetén 😃 )


Üdvözlettel: A Józanító
Zrínyi Miklós ük-ük unokája 
(ja nem, ő nem csinálna ilyet 😃 )


Nincsenek megjegyzések: