"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2021. október 16., szombat

Biblia és az oltás

 

Jól beszél. Érdemes meghallgatni. Egyetértek vele! 

Egy gondolatomat tenném hozzá, hogy nemcsak lelkiismereti kérdés az oltás felvétele, hanem komoly egészségügyi megfontolás is. Nem mindenkinek jók ugyanis az oltások, vannak súlyos mellékhatásaik bizonyos embereknél (pl: fémérzékenyeknél). Amerikában minden 7. percben autistává lesz egy gyermek, feltételezhetően az oltások miatt. Amerikában rengeteg oltást adnak gyermekkorban. Egyszerűen nem lehet megengedni ekkora hatalmat az egészségügynek és vele karöltve a politikának, hogy mindenféle vizsgálat nélkül, vagy megismerhető tudományos statisztikák, következtetések nélkül, kizárások megtétele nélkül, utánkövetés és ellenőrzés nélkül emberek millióit tegyék tönkre egészségügyileg. Felelőtlenségük, pénzéhségük hatalmas társadalmi közös terhet generál. 

Egyszerűen a politikának vissza kell adnia azokat a jogokat, amiket elvettek az emberektől, a szabadságot arra, hogy mennyit használnak a medicinális (régiesen: allopátia), és mennyit a holisztikus orvoslásból! Nem pedig ránk kényszeríteni egyoldalúan, egyetlen egyet, erősen kétséges gyógyítási módot, ami nem is gyógyítás! Jó esetben tünetkezelés, ezer mellékhatással. A jelenlegi covid oltás esetében meg még arról sem beszélhetünk, hogy megelőzésre adják! 

Egyetértek az itt szólóval, végeredményben nem a mostani oltás mizérián van a hangsúly most, mert ez el fog múlni, berekesztik, hamarosan mást fognak kitalálni, mert a cél nyilvánvalóan nem a gyógyítás, hanem a kontroll az emberiség felett (legalábbis egy része felett). Aki keresztényként nem látja most ezt át, amit 10 éve még látott, és akkor az utolsó időkről beszélt, most meg legyint rá, azokat egyszerűen csak sajnálni tudom és imádkozni érte!

Szeretem olvasni az 1940-es előtti könyveket. Azokban olvastam, hogy akkoriban az ezredfordulón tevődtek le annak a gigantikus háborúnak az alapjai, aminek most értünk globálisan a csúcsára. Ez egy százéves háború, ahol a politika és az orvostudomány összeházasodott, győztek a fehér-köpenyesek, de most mielőtt kimúlnának gyorsan még egy jó nagyot akarnak aratni. Semmi másról nem szól ez a háború. Pénz, pénz, pénz és hatalom. Nekünk keresztényeknek nemcsak az egészség és a lelkiismeretünk, szabadságjogaink miatt lehet kifogásunk, hanem mert nem akarunk építői lenni semmilyen fenevad királyságának! Ami a jóság öltözetében mutatkozik be.

A video megnézéséhez linket adok, mert úgy látom a tulajdonos tiltja, hogy máshol megjelenjen: 

https://www.youtube.com/watch?v=B3BtLoTcEu4

Reisenger János: Bibliai hitem az oltásról:




Nincsenek megjegyzések: