"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2021. szeptember 21., kedd

Az igazság kimondása

 Ma lett egy új követőm, Isten hozott! Legyen ajándék neked ez a fotom és bejegyzésem.



Bartus Laci végre leírta, amit én is gondolok. Nehéz, lassú felismerés volt részéről, de végre.

"...

Magyarországon igazi, valódi ellenzék nincs. Ezt abból is lehet látni, hogy senki nincs sem az utcán (nem a félnótásokra gondolunk), sem a börtönben. Magyar embernek ebben a helyzetben nem marad más lehetősége az emberi méltóságának megőrzésére, hogy nem vesz részt ebben a színjátékban, nem csinál úgy, mintha elhinné ezt az egész csalást, nem táplál hamis illúziókat, ezzel nem engedi meg azt sem, hogy a végén Orbán, Szijjártó és a többi bűnöző belevigyorogjon az arcába, hogy ők győztek megint kétharmaddal, a magyar nép őket választotta, és felhatalmazta őket.

A magyar álellenzék és támogatói a farkát kergető kutyához hasonlítanak, amit soha nem érhetnek el, vagy ahhoz a bogárhoz, amely megpróbál egy üvegfalon átmenni, ami soha nem sikerül, de nem adja fel, mert veszi észre, hogy nem is sikerülhet, végtelen számban próbálkozik. Amíg nem jön egy valódi ellenzék, vagy egy népharag, amely üres gyomorral azonnal megvilágosodik, s öt perc alatt ért mindent, amit eddig tíz éven át nem volt képes megérteni, pedig ott volt az orra előtt, és el nem söpri az egész bandát álellenzékkel, szőröstül-bőröstül Orbánnal együtt.

Mielőtt pedig azok a süketek és vakok, akik elhiszik, hogy Orbánt le lehet győzni, azt állítanák, hogy mi erőszakot és véres forradalmat hirdetünk, elmondjuk: szó nincs erről. Amit ők csinálnak, az vezet erőszakhoz és véres forradalomhoz, mert ha megelégeli a nép, nem marad más választása. Az igazság kimondása, a fenti elvek képviselete, és annak alapján a rendszer bojkottálása, és az élet megbénítása, a passzív ellenállás, az engedelmesség felmondása képes vér nélkül megdönteni a fasiszta diktatúrát. Amikor hamis illúziókat kergetnek a választással, ennek esélyét rombolják le.

..."

Az egész cikket lásd: 

https://nepszava.us/orban-ugyanugy-ketharmaddal-nyeri-a-valasztast-mint-putyin/?fbclid=IwAR38Csv1sfnK1jLKY7tGXdW4SdtjiyYsc7KwmaZgS5uV2SFsytkGSN99exE



Nincsenek megjegyzések: