"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2021. augusztus 5., csütörtök

Reggeli hírek

 Engem nem kell megfigyelnie a rendszernek. Leírok én magamtól nyíltan mindent. Egy csokorba is gyűjtöm nekik, ide a blogomra. Még aktát se kell nyitniuk, elég, ha ide kattintanak. 

A mai írásaim. Pedig még csak reggel fél kilenc van. De mit tegyünk egy ilyen írás kényszeres emberrel. (Üsse már agyon valaki)

---

Szerintem az ember önmagában való érték. Ha valaki ezt NEM így látja - legyen az munkahely, közösség, bármilyen intézmény - én azzal nem törődők. Akkor nincs más, minthogy lesz, ami lesz. Ezzel a bátorsággal élek. Sok elődöm - hívő, és Jézus is - meghalt ezért a hitéért. Miért akarnék kibújni ez alól? Hogy egy olyan emberi fajhoz csatlakozzak, ami csak egy vírus? Ha nem maga az emberiség nyírja ki magát szisztematikusan a Káinokkal, akkor majd jönnek más bolygóról mások. Ha azok se jönnek, akkor maga a Teremtő nyomja meg Delete gombot.  Nem lesz kár érte.

Amíg az emberiség minden tagja nem látja meg a másikban az önmagában való értéket, nemtől, fajtól, vallástól, betegségtől függetlenül, addig ennek a fajnak ezen a bolygón nincs semmi keresni valója. Én megláttam magamban. És azt is megláttam, hogy mások szántszándékkal nem akarják látni ezt. Mi dolgom lehet velük?

Akkor ennyi volt az életem, szépen búcsút veszek ettől a kiirtásra ítélt emberiségtől. Sok rokonom, barátom meghalt már, várnak rám. Tulajdonképpen ennek a világnak egyáltalán nincs szüksége rájuk és rám sem. Miért venném fel az oltást?

Miért venném fel az oltást? Persze, szíved jogad. Én, mint a Csipesz Egyház tagja, az oltottakkal is vagyok. :) Hiszen nekik is van legalább egy csipeszük. Te hűséges voltál, mert eddig kibírtad. Most megfenyegettek és feladod. Valahol érthető. A donatisták nem biztos, hogy anno megbocsájtották volna. :) De ma már nincs kereszténység sem, úgyhogy teljesen érthető, hogy magad maradtál. Nekem van egy közösségem, tartjuk a lelket egymásban. Még nem buktunk el. Egymást erősítjük, hogy ne is bukjunk el ebben a harcban. De tudatában vagyunk, hogy a teljes kiirtásunk a cél. Vállaljuk.

---

Az első kérdés, a pecsétszám? Nem értek hozzá, de abból nem lehet kikövetkeztetni, hogy ki van a profil mögött? Az is egy listázás már. Így nem fognak a bujkáló orvosok ahhoz a csoporthoz csatlakozni, minek, ha az álprofiljuk felesleges? Mert hogy a csoportban biztos lesznek ügynökök az biztos. Én a polgári engedetlenség híve vagyok. Ne bujkáljanak. Mondjanak fel! Mindenki és azonnal aki oltás ellenes és nem tetszik a rendszer. Ennek úgyse lesz vége, és mindenki sorra kerül, az oltottak is. Így viszont a kilépő 60-100ezer embernek van lehetősége rögtön egy új országot létrehozni. (rövid idővel okafogyottá válik a polgári engedetlenség és az ellenállás azonnal átalakul országalapítássá.) Vegyenek meg egy falut, költözzenek be. Így ott már rögtön lenne elég egészségügyi dolgozó. A többi szakmabeli meg szép lassan csatlakozna hozzájuk, ahogy a rendszer kihányja magukból őket. A most felmondó egészségügyesek létrehoznának egy új országot. Higgyétek el azonnal csatlakoznának hozzájuk mindenféle szakmából, ácsok, vízszerelők, agrár, mezőgazdaság, kisvállalkozók, őstermelők, szociális munkások, közgazdászok, jogászok stb.  Nem lehetetlen feladat ez. Már sokszor történt ilyen a történelemben. Ld. anabaptisták, hutteriek, amisok és stb. Svájc nem tudom hány kantonból áll, de detto ugyanígy az összes nyugati-európai ország. Mindezért. És a mai napig erős saját közigazgatásuk van. Csak Magyarország ilyen fasiszta egykezű állam. Beszari alattvalókkal. Állampolgárok híján.

---

Kedves doktornő! Nincs más, csak előre menekülni. Ne gondolja senki, hogy nem fogják utolérni. Mindenkit, az oltottakat is, mert sokan lesznek közülük, akik utólag ébrednek majd rá a rendszer embertelenségére és a hazugságára. Magunknak kell megszervezni ebből a rendszerből való kiszállást. Mindenáron. Sok árat fognak érte kérni. Sokat fogunk érte fizetni, mióta a világ világ így van ez. Ezt megspórolni nem lehet. Van cél. A Biblia jól leírta már az elején. Vannak a Káinok és vannak az Ábelek. Ábeleknek rá kell döbbenniük, hogy ki kell állniuk magukért, különben örök fogságában maradnak a Káinok alatt, akik csak egy merő tárgynak nézik őket. Mindig és újra agyon fognak csapni minket a pusztában, amikor Istent imádjuk. Ezek a Káinok tárgynak nézik az embereket. De nemcsak őket, de még magukat is. Hiányzik agyukból az Istent és embert szerető érzelmi rész. Egy orvosnak nem kell magyarázni, hogy az ember baktériumok, vírusok halmaza. Hogy tudata miféle senki se tudja. De egy állatnak is több esze van, mint az emberiségnek nevezett vírusnak. Az állat az önmagában való létet is értékesnek találja. Nekünk embereknek meg kell tanulnunk értékelni és szeretni egymást. Ha van evolúció legyen ez a csúcsa. Különben az emberiség, mint faj ki fog pusztulni. Ha nem mi magunkat fogjuk kiirtani, akkor majd jönnek más bolygóról. Ha nem más bolygóról jönnek, majd a Teremtő Törvény fogja megnyomni a Delete gombot. Egy biztos. Ez a mutáns vírus, amit emberiségnek hívnak annak semmi keresni valója így ebben a világegyetemben. Hacsak az Ábelek – a megöltek és feltámadottak - Új világot nem teremtenek.

---

Ki kell lépni a rendszerből. Megvásárolni egy falut az oltatlanoknak, kikiáltani egy új országot maguknak, új törvényekkel. Ott folytathatnád a munkádat tovább szabadon, ahol abbahagytad. Más út nincs. Várni az elitre, hogy majd néhány hónap múlva elkezdjen szeretni téged és támogatni, nevetséges lenne. Miért változnának meg? Egyetlen egy okot mondjatok. Miért változna meg ez a velejéig gonosz vezető elit, akik már most így kikészítettek titeket és rajtatok kívül már sokakat sokkal hamarabb?


Nincsenek megjegyzések: