"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2021. augusztus 10., kedd

A * C O V I D * oltás célja

 

Kin lesz a korona?

Az a baj, hogy az emberek, most még nem hiszik el, hogy nagyon közel itt vannak a robotok, a robot ápolónők, az igaziak helyett. Na gyorsan elmondok valamit. Most, hogy tudjátok, hogy epilepsziás vagyok, soha nem titkoltam senki elől, az elmúlt két évemet a tanulmányozásával töltöttem. Ebben minden benne volt, agykutatás, biológia, lélekgyógyászat, minden. 

Egyszer hallottam egy emberről, dr. Berény Antalról, aki egyébként a monori gimnáziumban alattam járt, egyik kedves barátnőm osztálytársa volt, a helyi orvos fia, hogy ő haza jött Magyarországra és epilepszia kutató lett. Ilyen első beharangozások, alig infok, nekem lett volna lehetőségem ismerősökön keresztül, hogy szakmailag is felvegyem vele kapcsolatot, hogy miben dolgozik. Nos. Később kiderült a hírekből is. A lényege a kutatásának, hogy kifejlesszen valami olyat, hogy egyáltalán ne legyen epilepsziás görcs az agyban, olyan, ami eszméletvesztést okoz. Ezért ő feltalált egy implantátumot, amit az agy olyan 3cm-es részére lehet majd betenni, ami blokkolja a rohamokat. A hír csodás. Lehet ujjongani. Stb. Egyébként már ilyen gyógyszereket szedünk, amik úgy amblokk tiltják a rohamot. Khm. De nem gyógyszer kell. Implantátum. De miért? 

Valóban vannak epilepsziás betegek, akik gyógyszer mellett is rohamoznak. Azonban, ahogy tanultam tovább egy-két dolog még eszembe jutott az én betegségemről. Biztos tudjátok, hogy van az öntudat vesztés, úgymint, hogy elájulsz. Most lehet, hogy közben esetleg görcsölsz, a lényeg, hogy nem tudod, hogy mi történik. Ez az öntudat vesztés. De van egy másik, ez pedig a személyiség vesztés (percekig, órákig). Erről, ha keresnél se találnál orvosi infokat. Én kétszer megéltem. … Most nem akarom hosszan írni mi ez, a lényeg, amit akarok mondani. Hallottatok a hologramokról. Hallottatok a robotokról. Hallottátok, hogy van tudatunk, vagy lelkünk, ha úgy tetszik. Ha a lelkünk nem az agyunk biológiai terméke, hanem egy másik dimenzióból van, nemcsak földi, hanem más természetű is, akkor bizony, az a helyzet, hogy a lelkünket el tudjuk veszíteni a testünkből. Ez még úgy megvan. Hiszen meghalunk, egyesek hite szerint a Mennybe megy a lelkünk stb. De mi van egy ilyen epilepsziás görcsnél? Hol a lélek? Én nem tudom, nem emlékszem rá. Egy biztos, a rohamaim előtt, van aura. Ez hang, szag, fény, képek hirtelen bevillanások egymásutánban. Valahogy úgy képzeld el, amit olvastál a halál előtti állapotról, hogy egy másodperc alatt végig futod az egész életed. Igen. Ezt érzem át egy epilepsziás görcs elején. Annyira sok az info, olyan gyors, hogy nem tudok rá reagálni – bár már van technikám, hogy leállítsam, max 10mp alatt – de a helyzet, hogy ez egy időtlen dolog. Egy olyan „térbe” kerülök, ahol nincs idő, csak én vagyok és a tapasztalataim. Ez egy kapu egy másik dimenzióra, hogy rálátok. Rálátok saját elmúlt életemre úgy, hogy közben benne is vagyok. De nagyon gyors. Értelemmel, emlékezettel nem tudom megfogni. Ezért az agyam, a fizikai, a földi, kikapcsol egy görcs által. Régen szent betegségnek hívták az epilepsziát és szentekhez kötötték. Lehet, hogy van benne igazság. A lényeg, hogy ez a Berényi Tóni egy olyan implantátumot tervezett, ami ezt a „lekapcsolást” megakadályozza. 

Mitől van az emberben epilepsziás roham? Nem fogjátok elhinni. Érzelmek. Érzelmek generálják. Egy olyan világból, ami fátyol mögül van. Tulajdonképpen két ellentétes érzelem egymásnak feszülése. Egy saját program, ami a tudatomban van, amit a világ programozott rám, és egy másik dimenzióból való program, ami a saját intuitív érzelmeimet képviseli, ami Isteni, de az is az Énem része. Az intuitív érzelmek blokkolva vannak, az epilepsziás beteg nem hozhatja fel, nem élheti meg, a világ által rárakott követelmények miatt és ezért egyszerűen letiltja az agya, és görcsöt generál. Hatalmas sok munkámba került, hogy az érzelmeimet kikapcsoljam, hogy megszüntessem a rohamaimat. Hogy alkalmazkodjak a világ követelményeihez. Nincsenek érzelmeim. Kiirtottam magamból. Mert nem megfeleltethetők a világ követelményeivel, programjával, amit az az agyamba felírt. A saját Mennyből származó Jó személyiségemet nyomtam el, hogy jó legyek a világnak. De ez csak gyógyszerrel sikerült, hogy nem rohamoztam ettől a saját magam általi elnyomástól. 

Magyarul, amit akarok mondani: a robotoknak önmagukban semmi hasznuk. Tudatot kell hozzá nekik csatolni. A tudat azonban leválasztja magát akár az emberi, akár a robot testről is, roham által, halál által, ha nem élheti meg az érzelmeit. Tehát a tervezőknek meg kellett oldaniuk, hogyha feljönnek a Mennyei érzelmek – a robot meg ugye nem szed gyógyszert és nem kezeli magát pszichésen – akkor ne kapcsoljon ki egy feladata közben. Semilyen faladat alatt, akár bűnös tevékenység miatt se, ami összeegyeztethetlennek tart a Mennyei érzelmeivel. Magyarul a tervezők célja, hogy a robot gátlástalanul tudjon aszerint dolgozni, amilyen programot ráírtak, mert ezek a robotok élő emberek tudatai lesznek! Epilepsziás görcs nélkül. Egyszerűen ez az implantátum meg fogja akadályozni, hogy megszabaduljanak a testüktől. A robot test pedig cserélhető, ha már berozsdásodott, újra és újra feltölthető a rabolt tudat egy másik robot testre. Így lesz a hátra maradt emberiség a gonoszság foglya, Istentől, az Abszolút jótól elválasztva, paradicsomi jólétet ígérve nekik. Remélem értettéttek. 

A világvezetői az embereknek fel fogják ajánlani az örökéletet, egy robottestben. Azonban annak az az ára lesz, hogy nem élhetik meg Önmaguk Isteni Jó voltát. Ezért írja a Biblia az utolsó időkről, hogy sok igaz fog meghalni, mert ezt nem fogják elfogadni, és amikor visszajön a Földre Jézus nem fog találni már hitet, mert ezek a robot lények ugyan emberi tudatok, de önként adták magukat ehhez az istentelen rendszerhez, annak cserébe, hogy robottestben, később hologram testben örökké élhetnek. Ezért fogja őket az Abszolút Jó véglegesen megsemmisíteni, ezért nem lesz számukra menekvés. És ezért fog sok igaz ember meghalni inkább a gonoszok keze által, hogy a lelkét el ne adja más hasznára, csak a Mennyei Teremtőnek, aki adta neki.

Gondolkozz!


Nincsenek megjegyzések: