"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2013. február 11., hétfő

Templom - tér



Testvérem álma, 2013. február 10. napján.


Egy hatalmas téren volt, ami háromszor akkora volt, mint a Hősök tere. Egyik oldalán egy nagy piac volt, az olyan nagy volt, mint a Hősök tere. Macskakövezetes volt. Nagyobb kövekkel, mint a macskakő.
Zöldség, gyümölcs, édesség árusok voltak benne.


A térrel szemben volt egy szürke kövekből épített templom. Jellegtelen, díszítés nélküli, beépítve a sorházak közé, kicsit előreugrott  a házak szintjénél a tér felé, egy őrbódé-szerű kiemelkedéssel. Ez volt a Polgármesteri Hivatal, ügyintézők dolgoztak benne.


A templom mögött volt egy tér, ott állt egy épület, azt nem látta, magasságilag nem volt nagyobb, mint a templom. Tudta, hogy hátul a templom és házak mögött húzódott egy sikátor, és úgy folytatódtak egybeépülve a sorházak a másik oldalon is.
A templomtól balra, a harmadik és a negyedik ház között, volt egy kis boltíves átjáró, amin keresztül hátra a sikátorhoz, majd a térhez, illetve ehhez az épülethez lehetett menni.


A templom és a piac közötti téren emberek voltak, ő a piac szélén egy árus-asztalon laptopozott, ingyen lehetett internetezni. A téren padok álltak.

A téren emberek voltak.


Egyszer az emberek között, más emberek elkezdtek szétszóródni és kiabálni közöttük, arról, hogy a hatalom átvétele megtörtént.


Nem volt mikrofonjuk, mégis hangos volt a hangjuk. Az emberek nem hitték el, hogy ez megtörténhetett volna.


Akkor egy hatalmas nagy robbanást lehetett hallani, és a templom mögötti épület összeomlott.


Akkor az emberek apátiába süllyedtek és csodálkoztak azon, hogyan történhetett meg ez, felkelés, háború és vér nélkül? De nem érdekelte őket különösebben, úgy voltak vele, hát akkor vége, más lesz ezután.


Amikor testvérem, hallotta a nagy kiabálást, közelébe ment az embereknek, hogy hallja mit kiabálnak.
Akik azt kiabálták, hogy a hatalomátvétel megtörtént, azok jól öltözöttek voltak, mintha ügyintézők lettek volna, nem túl kihívóan, nem túl márkás ruhákban voltak, de öltönyben és kosztümben. Könyvelők, mindenféle mesterségek, szakemberek képviselői. Ezek az emberek elutasítóak voltak Istennel szemben, ellenben az emberek, akik hallgatták őket nyitottak voltak Istenre, anélkül, hogy bárki hirdette volna nekik az Igét, képesek lettek volna dönteni, de nem tették meg.


Akkor testvérem, látva az emberek apátiáját, /közömbösségét/ a templom felé ment, majd megállt és kiabálni kezdett: "Térjetek meg! Elközelített a Mennyek Országa. Térjetek meg, döntsetek végre az Isten mellett!"

Hangja a hatalomátvevők hirdetőinek hangosabb volt a tömegnél, az ő hangja nem volt hangosabb, de a tér szélén is hallható volt. Nem a hangereje miatt volt hallható, hanem másképpen. 


Az emberek nem nagyon mozdultak feléje, azonban volt, aki a fejét odafordította (ők hittek, de nem vállalták nyilvánosan). Ellenben a hatalomátvevők közül egy nő, kosztümben, odament hozzá, és azt mondta neki: "Fogd be!"

Erre a testvérem az arcába ordította: "Térjetek meg!"

Erre a hatalomátvevő nő, azt mondta neki, ha nem fogja be, börtönbe is csukhatják.

A világ ugyanúgy ment tovább.





AZ ÁLOM MAGYARÁZATA:


Az emberek, minden hittérítést, minden szellemi irányzatot meggyűlöltek. Vallásokat, keresztényeket, nem keresztényeket, okkultakat, nem okkultakat, mindent.


Ezen a téren lesznek materializálhatóak, minden tudományt, az evolúciótól kezdve, a filozófiai irányzatokig, ami magában hord valamilyen szellemiséget, vagy eszmét meggyűlölik. Tekintet nélkül, hogy az hordoz-e magában jót, vagy rosszat, Istentől jött, vagy emberek találták ki, vagy esetleg egyenesen a gonosztól jött.


Ők az emberek lesznek. Eszmék, szellemiség nélkül. Nem kutatják, és keresik a dolgok mögöttieket. Nem lesznek UFO titkok többé, nem lesznek összeesküvés elméletek. Semmilyen elmélet nem lesz, csak emberek lesznek.


A templom mögötti miszticizmus dől össze az emberek szemében. Semmi, semmilyen hatással nem lesz rájuk és senki senkivel vagy semmivel nem veheti rá őket, hogy hatással legyenek rájuk. Nem gúnyolják ki, nem nevetik és nem üldözik a szellemi irányzatok hívőit, de totálisan közömbösek lesznek irányukba.


Ez egy új embertípus lesz, ami elterjed, nagyon gyorsan az egész világon. Senki nem irányíthatja őket, és mindenkire az egész világon kihat újkorszak-szellemük. Ez lesz a nyugalom, a béke, és a biztonság korszaka.


Jézus kérdezte talál-e hitet a Földön, ha visszajön. Ebben a korszakban, semmilyen hit nem lesz található. Jézusban való hit se, de más vallások sem.


Nem azért nem lesz hit, mert okkultak lesznek az emberek, gonoszak, hanem pont ellenkezőleg ők a kiválóak lesznek, a tökéletesek, a jók. Mentesítik magukat, minden szellemi eszmétől, befolyástól. Semmilyen szellemi, se jó, se rossz nem fog többé érvényre jutni.
Nem lesznek politikai pártok.
Nem lesz gyűlölet.
Nem lesz erkölcstelenség, de erkölcs se a mai megfogalmazott értelmében.
Nem lesznek vádak, nem lesznek sérelmek, nem lesznek perek.





NYUGALOM, NYUGALOM, NYUGALOM LESZ.


Nem erőszakkal lesz nyugalom, hanem az emberek önként követik, fogadják el, ezt az újat.

Keresztényeket sem üldözik többet, de megkérik őket is, hogy hallgassanak és ne beszéljenek.
Ha beszélnének börtönbe zárják őket, izgatásért, de utána szabadon elmehetnek, ha vállalják, hogy nem beszélnek. Kezet nem emelnek rájuk. Senkivel nem erőszakoskodnak. Egy ideig.





BÉKE, BÉKE, BÉKE


Háborúk se lesznek, minden nemzet a saját helyén, nyugalomban lesz.
Ha lenne még olyan nép, aki fellázad, harcol, akkor a megmaradt szellemi irányzatok miatt fogja tenni, ezért vadembereknek nézik majd őket a többiek. Minden szellemi irányzatot, eszmét, a vademberekhez kapcsolják. Körbe veszik őket, katonailag  hogy elkülönítsék maguktól, várva a jobbulásukat, de nem okoznak erőszakot ellenük. Abban próbálják segíteni őket, hogy megszabaduljanak a vademberekhez tartozó betegségtől, ezektől a szellemet elnyomó vallási-szellemiségektől, és végre emberek legyenek.

Ezért lesz:




BIZTONSÁG, BIZTONSÁG, BIZTONSÁG


Senki nem fogja háborgatni az embereket.


Ez egy átmeneti kor lesz.


Míg nem eljön, az Antikrisztus ebbe a nyugalomba.


A templom mögötti tér ugyanis üresen áll, oda majd építkezni kezdenek. És majd ő beleül.


Mindenkinek lesz munkája, mindenki boldogulhat az egész világon, nem lesz senki, aki panaszkodjon, mindene meg lesz az életében.


A szeretet szó, szitok szónak fog minősülni, ezért nem lesz szabad használni. Helyette a 'béke legyen veled', vagy 'béke' formulát fogják használni az emberek.
A szeretetre, úgy fognak gondolni, mint a régi időkből való gonosz - vallási - erőket idéző, manipulatív eszme, undokságok, fájdalmak anyja.


Úgy fognak gondolni az elmúlt történelmi időszakra, mint lázas állapotra, amitől végre megszabadultak. Amiből kigyógyultak.


Minden szociális kérdés, meg lesz oldva.
Az egész világra kiterjedően. Sehol nem lesz éhezés, vagy probléma.


A régi múltat senki sem emlegeti, se a történelmet, semmit, ami eddig volt.


Nem lesz sértődés, sem megsértettség.


Nem lesz többé csalás, a kereskedők többé nem nyerészkednek.


Erre vágynak az emberek, ezt fogják megkapni.


Elönti az embereket a megbocsájtás szelleme a felejtés szellemével. És többé nem fognak emlékezni a múlt fájdalmaira.


Amire a kereszténység képtelen volt 2000 évig, a béke, öröm korszakát elhozni, a megbocsájtást az ébredést, amit ígért, amiről buzgón prédikált, és prófétált, azt a korszakot, a kereszténység segítsége nélkül, egyetlen pillanat alatt jelenvaló lesz.


Többé nem lesz szomorúság, fájdalom, és könny.


Az emberiség eljut a csúcspontjára.


A keresztényeknek pedig azt mondják: ki akar titeket megölni? És csöndre intik őket. Hogy beteljék rajtunk is, amit Jézusnak is mondtak: "Ördög van benned. Ki akar téged megölni" (Jn 7,20)


Az új békekorszak emberei elfogadóak lesznek, és békét ígérnek.


A Biblia, a kereszténység, odasorolódik a többi vallás, és eszme közé, infantilis, gyerekes, lázálom. Megkérnek majd, hogy felejtsd el, mintegy betegséget, amiből meggyógyultál, és mivel látod majd a békét, a biztonságot egy másik állapotban, nem az üldözés állapotában, könnyen elfelejtheted a hited. Első látszatra, nincs ok, amiért ne állj be ezek közé a békés új-korszaki emberek közé. Ez egy másfajta hitetés lesz, mint eddig a világban valaha is volt.


A béke és a biztonság látványától, értelmét veszti a keresztények előtt (is), hogy mit is jelent Istennek tetsző életet élni. (1Tessz. 4,1) Hiszen azt fogják kérdezni maguktól: "hát mi más lenne a tetsző élet, ha nem maga a békesség, és biztonság, ami éppen körülvesz?" Nem lesz okuk azt mondani, másképp kellene hinniük, mint azoknak, akik körülveszik őket. Ezért a keresztények elfelejtik Isten nevét, úgy mint egy beteg lázálmot.


Ennek az új korszaknak nagy és kedvező fogadtatása lesz az emberek között. Habár az elején - egy rövid ideig - igen csodálkoznak majd azon, hogy egyáltalán vér nélkül eljött.
Ez a legmagasabb hitetés lesz, hiszen ez magától a volt Világosság Angyalától terjed rá az egész Földre, annak minden 'szépségével'. Ízelítőt kapnak a sárból tapasztott emberek, hogy milyen fenségesen gyönyörű, bölcs, volt Lucifer a Mennyekben. Bódító lélek lesz ez minden emberre. (2Tessz 2,4) A Mennyet hozza el a Földre.
("Sátán munkája a hazugság minden hatalmával, jelével, és csodájával, és a gonoszság mindenféle csalásával azok számára, akik elvesznek, akik nem szerették az igazságot, hogy általa üdvözüljenek. Ezért szolgáltatja ki őket Isten a tévelygés hatalmának, hogy higgyenek a hazugságnak, hogy ezáltal mindazok elvegyék ítéletüket, akik nem hittek az igazságnak, hanem a hamisságban gyönyörködtek. " 2Tessz 2,9-10)


Nincsenek aljas, világi kívánságok többé, nincsenek csalások, ámítások, törvénytelenségek, nincs mi ellen felszólítson a Biblia. Megszűnik az értelme, hiszen az emberek maguktól is jók. Ez maga a legtökéletesebb korszak lesz, a tévelygés hatalma, Isten neve nélkül. Mindaz, amire vágytak a felvilágosodás, kommunizmus, nemzetiszocialisták hívei, egy tökéletes békében.


Nincs többé gonosz és jó szellem, csak ember!


Nincsenek eszmék, nincs mi ellen harcolni.


Csak ember van! Pusztán az ember, nincs többé Isten.
Nem is lesznek reakciók az eszmék, vallások, vagy istenek ellen. Sem fizikai, sem verbális, sem szellemi.
("Fölébe emeli magát, mindennek, amit istennek, vagy szentnek mondanak."  2Tessz 2,4)
Az emberekben lévő új korszak szelleme, magasan felette áll majd, minden eddigi gyermekded törzsi-vallási-háborún. Mindezt imák, böjtök, erőlködés nélkül érik majd el az új korszak emberei.


Menekülés sem lesz, üldözés sem lesz.  Ezeket mind beteg dolgoknak fogják tartani. Mintahogy azt is, hogy arról gondolkodjanak, van-e élet a halál után. Ezek többé nem kérdések. Nem foglalkoztatják őket.


Lejárt minden szellemi ideje.


Így szüntetett meg a Sátán minden félelmet, amely jelen volt minden emberben.
Babilóniának vége.
Babilónia létezése, ami eddig visszatartotta a törvénytiprót, de íme hirtelen eltűnik az útból Babilónia, összeomlik az egész világon.
2Tessz 2,7


Eddig Babilónia gonosz, gyilkos, harácsoló szelleme itatta a népeket, most más - "kíválóbb" - szellem jön. Aki erőszak nélkül békét hoz és biztonságot.


Ám valami mégis történik, egy kard által ejtett seb, hét fejéből - az egész világra kiterjedtségéből -  az egyik feje - a Föld egyik területén - halálosan megsebesül ennek az új korszaknak.
Mi történhetett?
Ír a Biblia két tanúról, a Jelenések 11. részben. Azon a helyen, amely lelki értelemben Sodoma és Egyiptom, ahol az ő urukat is megfeszítették, tehát közel-keleten, Izrael földjén Istennek két prófétája (én itt el tudom képzelni, hogy nem konkrétan két ember, hanem egy nagyobb csoport, akár a 144.000) Isteni erővel és hatalommal prédikál, csodákat tesz. Gyötri a föld népeit prédikálásukkal, és csodáikkal. A fenevad hadat indít ellenük. Legyőzi őket, holttestük három és félnapig ott hever az utcákon. Az emberek ajándékokat küldözgetnek egymásnak örömükben, hogy végre nem kell őket hallgatni. És akkor nagy félelem fogja el az embereket, az Istentől az élet lelke száll beléjük, és lábra állnak. És hatalmas hangon hallják az emberek, ahogy Isten szól: Jöjjetek fel ide! És ellenségeik szeme láttára felmentek a felhőbe a mennybe. Ezután földrengés támadt, hétezer főnyi ember meghal, a többieket pedig rémület szállja meg, és DICSŐÍTETTÉK A MENNY ISTENÉT.
Mivel sérül meg ez az új korszak? Azzal, hogy Isten maga mutatja meg az embereknek, hogy létezik. Az emberek - akik eddig - új korszakuk új szellemében éltek, elkezdik DICSŐÍTENI A MENNY ISTENÉT, egy bizonyos földrajzilag körülhatárolt területen.
"Egyik feje szinte halálosan megsebesült, de halálos sebe meggyógyult." Jel 13,3
Tehát végül ezen a területen is visszaáll az új korszak szelleme.


És akkor jelenik meg nyíltan a Törvénytipró. (Milyen törvény? Istennek mennyei törvényét tipró.)
"Megadatott neki a hatalom minden törzs és nép, minden nyelv és nemzet felett: hogy imádja őt mindenki! aki a földön lakik, akinek neve nincs beírva a megöletett Bárány életkönyvébe, a világ kezdete óta." (Jel 13,7-8)


Ő lesz az új korszak koronája, akit Istenként kell majd imádni. /Szarva hasonló a Bárányéhoz Jel 13,11/


"És megadatik neki a hatalom, hogy akik nem imádják a fenevad képmását, azokat mind megölesse. (Jel 13,15)
Sőt "megadatik neki, hogy mindenkit, kicsit és nagyot, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma." Jel 13,16-18


De!


Hirtelen tör rá majd a fájdalom erre a nagy ál-békére, a Föld lakosaira, és a törvénytipróra!
"Amikor azt mondják: Békesség és biztonság, akkor tör rájuk hirtelen a végső romlás, mint a fájdalom a várandós asszonyra, és nem fognak megmenekülni." 1 Tessz 5,3

Hogyan tör rájuk a romlás?

Mert az Emberfia megjelenik az Égen. Az Úr Jézus meg fogja ölni szájának leheletével, és meg fogja semmisíteni eljövetelének fenségével. 2 Tessz 2,8
További igék: 
Lk 21,25-28
Lk 17,30
Zak 14

---

1. Kérdés, hová lesznek az Antikrisztus ideje alatt a keresztények? Nem lesz, aki beszélje többé Isten Igéjét?
Elgondolkodtató kérdés a mostani keresztényeknek: Ha békében, nyugalomban vagyunk, nincs szükség Isten Igéjére? Nem fogjuk hirdetni? Mi az Isten Igéje? Miről kellene szólnia üzeneteinknek?
Miért kérdezte Jézus, hogy vajon lesz-e hit, amikor visszajön?

2. Kérdés, mi az Igazság? Azt mondja az Ige, akik elvesznek azok nem szerették az Igazságot.
Mi az Igazság? Mi kellene, hogy legyen az Isten gyermekének Istennek tetsző célja?


Rövid válaszok, elindulásnak:

1.: Hogy megdicsőüljön a mi Urunk Jézus Krisztus Neve mibennünk, és mi is Őáltala. (2Tessz 1,12)

2. Jézus mondta: Én vagyok az ÚT, Az IGAZSÁG, és az ÉLET.
Üzeneteinknek Jézus Krisztusról kell szólnia. A megváltásról. Az örök életről. Ahová megyünk. Az örök dicsőségről.

Az Ő Nevéről kell szólnia életünknek.

---

Utolsó idők, a nagy nyomorúság - Babilónia - korszaka íme lezáródik.

Jellemzője: 2Tim3,1-9
- "Féktelen paráznaságának borából ivott minden nemzet, vele paráználkodtak a föld királyai, és eldőzsölt javaiból gazdagodtak meg a föld kereskedői." (Jel 18,3)

Az új korszak, - a Törvénytipró ideje - jön, amely néhány év, néhány nap, egyetlen egy óra, a nagy nyomorúság idejéhez képest igen rövid.

Jellemzője: Béke és biztonság
- "És megnyitotta száját káromlásra Isten ellen, hogy káromolja az ő nevét és sátorát, azokat, akik a mennyben laknak." Jel 13,6
- Azután: "Megadatott neki, hogy hadat indítson a szentek ellen, és legyőzze őket." Jel 13,7
- És: "Megadatott neki a hatalom minden törzs és nép, minden nyelv és nemzet felett: hogy imádja őt mindenki." Jel 13,7


Ezzel az erővel szemben, vagyis az Antikrisztus szellemével szemben egyetlen eszme, vallás (klasszikus értelmében a kereszténység) sem fog megállni. Egyedül Jézus Krisztus Neve tart meg minket vele szemben. Méghozzá az Örök életre. Az Ő Nevében vagyunk elpecsételve. És ez az elpecsételés a Báránynak, hamarabb megtörténik, mint a fenevad bélyege. 



"Ne ártsatok a földnek, se a tengernek, 
se a fáknak addig, 
amíg homlokukon pecséttel meg nem jelöljük 
a mi Istenünk szolgáit." 
Jel 7,3




Nincsenek megjegyzések: