"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2022. január 25., kedd

Hová nem tud fajulni egy vírus?


Mondanám döbbenet. De tudtuk, hogy egyszer el fogják kezdeni, csak nem tudtuk, hogy mikor és hogyan. Most már tudjuk.

Három videot hozok.

Az első Bogár László, egyáltalán nem az esetem, de most a kimondott igazságai miatt hallgassátok meg. Kár, hogy amit megtehetett volna a nép érdekében, nem tette meg, de ez az ő sara, és gondja, amit majd elrendez Istennel. Szóval kései igaz szavak, de azért köszönjük. Hallgassátok meg, érdemes.


Bogár László: Bill Gates, Soros és Schwab a Vatikán célkeresztjében

https://www.youtube.com/watch?v=pKenD6SnWGc

 

Ezt pedig MINDENKÉPPEN hallgasd meg. Mit terveznek Romániában. Nem sokára nálunk is.

FIGYELEM ! EZEK A MAI ROMÁN HÁTTÉR HÍREK!

https://www.youtube.com/watch?v=pEJqJK4esEs


Ha még kétség van benned, akkor ezt még javaslom:

 Mahathir Muhamad Új Világrend beszéde a Nemztközi konferencián 2015-ben, Putrajaya, Malajzia

https://rumble.com/vmtxuj-j-vilgrend-nemzetkzi-konferencija-2015-putrajaya-malajzia.html?fbclid=IwAR3WisqHcGBxI2JM1e2wStNGhcfQlK1TyYlD9qIj9aIyVsdmEqTbUgdkDDY


Csúnya, sötét dolgok ezek. Nem is azért foglalkozunk vele, mert a mi lelkünk sötét lenne. Sőt. Hanem mert el se tudjuk képzelni, hogy ilyen sötét lelkek vannak, de vannak. Mi nem naivak vagyunk, hanem óvatosak. Szívünk tárva nyitva minden tisztességes jóakaró ember előtt, de a képmutatókat, hazugokat, és mások kárát kívánókat megítéljük és Isten Egyházából kitagadjuk. Ez Isten akarata. Isten a Földet az embereknek adta. Mi mindannyian felelősek vagyunk, magunkért és a ránk bízottakért. Senki nem uralkodhat emberen, mert mindenki maga-maga számol el Isten előtt a rábízott talentumokkal. Ez a Föld ezért a szabadság bolygója. Ezért van közöttünk testvériség és egyenlőség. Mert maga Isten adta. Ha pedig valaki tudatlan kérjen Istentől bölcsességet, és kap. Tanítsátok egymást a jóra és a szeretetre, a békés együttlétre. Ebben az elfajzott istentelen világban. Legyetek Isten követei.

Csak az megy háborúba, aki győzni akar. Csak az megy háborúba, aki felmérte, győzni tud. Felmértük. Nemcsak akarunk, de tudunk is győzni.  Istennek minden szava újra megerősítés. Teljes öröm legyen bennetek. A győzelem Krisztusban a miénk. Ezért nem csüggedünk, hanem remélünk, hiszünk és győzünk. 


Nincsenek megjegyzések: