"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2021. november 24., szerda

Bármiben hinni?

 Az emberre két dolog jellemző: képes bármiben hinni és bármit megmagyarázni.

Ez a kulcs üzenetem. Nos a múlt héten egy régi keresztény ismerősömmel csaptam össze a face oldalán. Ő oltáspárti ugyanis. Most már tudom, ő maga mondta, ilyen is létezik. Egyre több keresztény ismerősömről derül ez ki. Aztán a sokadig hozzászólásom után kivágott az ismerősei közül. Nem bánom, engem is felbosszantott. De azt nem tudja, hogy én mindent előbb beírok a word-be, és csak után írom a facéra, hogy megmaradjanak nekem, mert már sokszor jártam úgy, hogy értékes gondolataimat így törölték. Veletek is megosztom most. Ízlelgesse ki-ki maga hite szerint.

"

Az oké, hogy te korodnál fogva önként oltakozol. De az megvan, ugye, hogy az elmúlt hónapokban több ezer szociális, eü-s szakembert rúgtak ki mert nem oltakozott? És most a tanárok, katonák, rendőrök, tűzoltók vannak a soron. Több ezer orvos, ápolónő, aneszteziológus. Ezek is mind összeesküvő hívő műkörmös bolondok szerinted? Ugye? Akiket tavasszal még fennállva hősként tapsoltatok. Az megvan, hogy 20, 30, 40 év munkaviszonnyal kerültek az utcára, végkielégítés nélkül? Ez szerinted normális? Egzisztenciákat tönkretéve? Hogy a mentős traktoros tanfolyamot végez, hogy elmenjen dolgozni? Persze, hogy joga és lehetősége van dolgozni oltatlanként is, de szerinted neked nem fog fájni a hiányuk? Hát de! Nekik is fáj a szeretett munkájuk elvesztése, de neked is fog fájni az ellátatlanság hiánya. És mindezt azért, hogy az öregeket megvédjük, állítólag. És mondd csak mikor találkoznak ezek a szakmabeliek öregekkel napi szinten? Ugye nem hiszed, hogy az oltatlan katona, rendőr, pedagógus veszélyes rád? Szerinted nem fognak hiányozni a szakemberek a szakmából? De igen, hiányozni fog, és az egész ország nagyon, de nagyon meg fogja szívni. Nem mellesleg ezek a szakemberek veszik a csomagjukat és többet viszont nem látod őket. Ez a nagy nemzetvédő stratégia!? Ez tudatos népirtás! Akik meg ezt támogatják nagyon sötétek. De lelkük rajta, gúnyolódjatok! Jézust is kigúnyolták, leköpték: Mentsd meg magad – kiabálták. Hát van egy jó hírem. Jézus megmentette magát! De még sokakat is. És most értem csak azt, amit mondott, nem mindenki megy be Királyságába, aki azt mondja Uram, Uram. Az egyik felvettetik a másik otthagyatik. Nem mindenki, aki szájával mondja, hogy hisz Jézusban, fog üdvözülni!  És sokan lesznek az elsőkből utolsók, és utolsókból elsők. Sokan fognak üdvözülni, akik nem is hallottak Jézusról, de mégis az Ő szeretete szerint cselekedtek. Sokan meg hiába bújták a Bibliát, semmit se értettek meg belőle, és a Mammont szolgálták. Most mit mondjak? Sajnálom „keresztény” testvéreimet, hogy vakok? Nem, már nem sajnálom. Aki vak legyen vak ezután is! Talán az én dolgom, hogy megmentsem őket? Csak kereszténynek mondják magukat, de még ők sem tudják, hogy nem azok. Nincs mit sajnálni ezen, nekik a pénz az istenük, az önámítás a kenyerük. 

Igen, de látod, minden csak "szerinted", meg a kormány szerint, meg mari néni szerint, stb stb. A tudományos eredményekhez még 4 év kell. Ugyanúgy az oltások mellékhatásához is. De már most egy év alatt 2 millió súlyos mellékhatás van jelentve a hivatalos szervekhez. Én ezt felelőtlenségnek tartom, hogy ne jöjjek elő az összeesküvés elméletekkel. És még egy. Vannak ismerőseim, rokonaim, eü-ben dolgozók, tanárok stb, akik kettőt beadtak, de harmadikat nem fognak, de azt is kötelezővé tették most az eü-ben. Hadd kérdezzem meg, akik eddig beoltották magukat miért kell a harmadikkal vegzálni? És miért jó a magyar államnak, ha csökken az eü ellátásban dolgozók száma? A szociális szférában, a pedagógus pályán? Ez úgy ahogy van, a gazdaság totális tönkre tétele. Az emberek, családok tönkretétele. De mindenkinek lelke rajta. Nem mellesleg az oltások mellékhatása bármikor beüthet, azok az emberek szintén munkaképtelenek lesznek. Néhány év és félrokkantak lesznek. Jönnek a neurológiai tünetek, a keringési és stb. Egyáltalán nincs ez jó.

Az oltás jelenleg több embert vitt el. De mindegy nem vitatkozok. Lesznek évek múlva adatok, lesz megdöbbenés. Meg a sok sumákolás majd, ó az nem attól van. Borzalom ez a tudománytalanság. Emberirtás! Én tudom miről beszélek. 30 éve epilepsziás vagyok az MMR oltás után. De mindenkinek lelke rajta. István, ha én éhendöglök, kinyírnak FEMA táborban, vagy stb, akkor se fogok oltatni. Nemcsak azért mert tudományosan utána jártam két év munkájával, hogy mi okozta a súlyos neurológiai betegségemet, hanem mert ez az egész ügy kezelése nem fér bele az Isten hitembe. Az orvostudomány, az orvosok hozzáállása, a politika. Ez az én testem! 30 évig átvághattak. Elolvastam egy csomó orvosi etikai könyvet, ezek saját magukat mentik fel!! Soha senki nem fogja őket elítélni, mindent kimagyarázhatnak, olyan belső törvényeik vannak, hogy simán a képedbe hazudhatnak mindenről!!! Bennem egy deka bizalom se maradt az orvosokban. Igazuk volt a régieknek, sose értettem miért mondják az öregek: kórházba akar vinni, meg akar ölni, ugye? - az öregek tudták.

Igen. Ez is a vicc kategóriája, betegen lehet dolgozni is! Lehet fertőzni oltottként tömegközlekedésen, munkahelyen. De egy oltatlan egészséges ember dögöljön meg otthon éhen. Szép! Nagyon emberi, nagyon átgondolt, nagyon korrekt. Tele tudománnyal.

Persze. Azt hiszed, sok mással, hogy azért, mert oltottatok nem fog összedőlni a gazdaság? Milyen hitetek van? Miben? Arra mondom, azt hiszitek titeket nem fog utolérni a gazdasági válság? Tudjátok, ha el nem nyomjátok a belső hangot, ha nem vagytok önámításban, hogy bűnösök vagytok. Titeket is utol fog érni, hiába gúnyolódtok azokon, akik saját belső hangjukra hallgatva nem oltatatják be magukat. Tudod, ma engem visznek, holnap téged fognak. Jobb, ha rendbe teszed magad az ÚR előtt, hogy erre a szép küldetésre méltón menjünk. Csak az ÚR, senki más! Persze oltás tekintetében más a véleményünk. Ez nem az aranyszobor része? Az oltás nem a Babilon rendszer része? Nem, az oltás szent és jó. Micsoda hit ez?

Ha az oltás annyira biztonságos, noha emberkísérlet, akkor Orbán felesége miért nem oltakozik? Szlávik gyereke miért nem? A parlamenti képviselőknek miért nem kötelező?

Kérdésem: A diftéria, gyermekbénulás miatt is rúgtak ki orvosokat, ápolókat, szociális munkásokat, katonákat stb? Mert ezeket az embereket nem a vírus teszi tönkre, hanem a kormány!! különben az egész gyermekbénulási járvány is egy hidegháborús politikai cirkusz volt. Többen lettek az oltástól bénák, vagy haltak meg, mint a betegségtől.

Nem tudtam, hogy létezik Bill Gates-pártiak. De most már tudom. Köszönöm a felvilágosítást. Én maradok Jézuspárti. 😊 És hogy szoktatok Bill Gates mellett kiállni? Még több pénzt Bill Gatesnek? Bill Gatesnek a világhatalmat? Bill Gates a Messiásunk?  

"

Nincsenek megjegyzések: