"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2021. november 12., péntek

Akinek

 



Egy nagyon távoli ismerősöm, de a hír 100% igaz (név, cím a "szerkesztőségben", aki a meghatározott magyar egészségügyi minisztérium meghatározott részlegén dolgozik, ami kifejezetten magasan helyezkedik el a hivatalos állami szférában, mind egészségügyi adminisztratív dolgozó, kormánytisztviselő népegészségügyi, járványügyisek, legtöbbjük HÁÁÁROMSZOR  oltott most mennek home office-ba, mert majd mindegyikük betegen dolgozik. Az oltás működik???

De ezek olyan janicsárok, ha tepsiben is vinnék ki őket, akkor is azt mondanák, az oltás működik. Mi kell az ilyen szintű elmebajhoz? 

A hit. A hit evolúciója szempontjából az ember egy olyan állatfaj, aminek szükséges hinnie, és abban hisz, akitől többet remél. Mindent hisz, ami a hasát szolgálja. Az sem baj, ha az ellenkezőjét látja. Nem baj, ha beledöglik, ő abban hisz, mint ember pedig a pénznek hisz. Hívhatjuk őket bátran Ember-állatnak.

Később evolúciós lépésként megszületett egy új emberfaj, most már vannak Ember-emberek is. Másik faj e bolygón az emberek között. Ők is hisznek, de az ő hitük célja maga a Teremtő Isten, az Ember-Ember. Nyitott szemmel járnak. Ők a felébredtek, a tudatosak, az igaz hívők, a maradék, vagy az elsők, de lehet, hogy az utolsók. Ők a győztesek. Ők, akik nincsenek beoltva a pénzméreggel. Hisznek, remélnek, szeretnek. Ők mindig is voltak, lesznek, soha el nem múlnak. 

Az oltás tehát működik, akinek, amit. 


Szigorításra készül Ausztria: https://www.youtube.com/watch?v=H3UXEGiQe5I 


Nincsenek megjegyzések: