"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2021. december 13., hétfő

Szemfényvesztés magyar módra

 Egy kis statisztikát hozok. Végig görgettem a mai koronavírus táblázatot. Ilyen a világon nincs, de tényleg, az egész világon máshol, hogy ennyien halnak meg koronavírusban, mint Mo.-n! Megmondom miért vagyunk egyedüliek, ha ugyan azok vagyunk. Mert az elmúlt két év elhanyagolt egészségügye most éri be magát. A nálunk meghaltak bizonyosan nem koronavírusban halnak meg, hanem a hozott alapbetegségeikben. Akármit és akárhogy magyarázzanak a nagy okosok, hogy nálunk miért halnak meg ennyien. Felháborítónak tartom a magyar statisztikát, hogy ekkora pofával hazudnak. Képük van az egész világon hülyét csinálni magukból. Ha így lenne, ahogy a számokat közlik, ez az ország valóban egy fertő! Kész csoda, hogy más országból beengednek ide bárkit is, vagy ki innen. Szemfényvesztés.

Hasonlítsátok össze a lakosság számokat a magyar számokkal. Elég, ha csak ezt a táblázatot veszítek, amit itt bevágtam, de ha valaki a saját szemével akar megbizonyosodni a magyar vezetés pofátlanságáról, itt van a honlap is:

https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

Ezt újonnan felháborodásomból írtam. Sajnos bebizonyosodik, hogy tényleg igazak a mendemondák a magyar vezetésről, sehol ekkora korrupció nincs. Szemléljétek csak Vietnám 100 millió lakosát. A tegnapi 242 halálával, és 15,377 új esetével, és kontra a magyar 455 halálesete, 16,017 új esetével. Röhej. De bármelyikkel összehasonlíthatjátok, Pakisztán 227 milliós lakosságával is a számokat. Bocsánat, hogy hitetlenkedek. De hitetlenkedek. És borzadok.



Nincsenek megjegyzések: