"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2021. december 2., csütörtök

Ézsaiás

 

Minél inkább olvasom Ézsaiást, annál inkább úgy érzem: nem, nem hiszek az oltásban! Egyedül a Szent Istenben.

A vakcina egyszerűen nem lehet kötelező. 

Én nem hiszek az oltásban. Ennyi. Az orvoslásban eddig szabadság volt. Ha nem akartam kemot, nem kaptam, mert nem hittem benne. Sőt az orvosok kifejezetten nézik, hogy miben hiszel. Ha abban, hogy meg fogsz halni el se kezdik a kezelést. Mert a hit sokat számít. Ennek a fényében teljes abszurditás, amit most művelnek, de az eüben dolgozók is. Olyan szinten a mese kategóriájában léptek félelmükkel, hogy elvesztették józan ítélőképességük. Valószínű a bűneik érik utol őket, mert az eüben nagyon elszálltak már az önteltségükkel. Sajnos.

A politikusok meg pénzért csinálják. Mondjuk az eüben is, az, aki érdekelt és pénzt kap az oltás után stb. De az eüben puszta szimpla butaság. Tudom nehéz elképzelned, de hidd el, az, hogy valaki előtt a dr. vagy az, hogy ápolónő, vagy járványügyis stb sajnos semmit se ér. Semmit, hogy mit végzett, milyen papírja van. Olyan buták, mint a házfal. (Tisztelet a kivételnek, de őket már kirúgták.) Csak is kizárólag a józan eszedre és intuíciódra hallgass. 🙂 Szeret az ÚR!

Olvassátok Ézsaiást!

Ajánlom hozzá: Barry Webb: Ézsaiás könyve



"Ne a világhoz forduljunk segítségért a fenyegető válság közepette. 

"A világ pedig elmúlik, és annak kívánsága is; 

de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké." 

(1Jn, 2,17)" 109. oldal


Nincsenek megjegyzések: