"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2022. április 5., kedd

Egy választás margójára


Változtatások nélkül adok közre most egy bejegyzést, amit a szerzője törölt, de én megkértem, hadd oszthassam meg veletek. Annak örömére, hogy megemlékezzünk, hogy volt egy választásnak tűnő valami Magyarországon 2022. április 3-án. Az én véleményem, hogy a bukta, MZP (MZ/X :) ) miatt. Az ellenzéknek még fel kell nőnie a feladathoz, egyébként sikerülhetett volna, ha nem lenne az is, aki ellen küzdenek. De mivel az ellenség is dolgozik, ez már túl sok volt nekik. Mindegyis. Jómagam ugye már néhány éve a teljes polgári engedetlenség híve vagyok, illetve a párhuzamos világ kialakítását szorgalmazom. Az ellenzéki összefogás jó sok mindent elrontott egyébként, többek között, hogy az oltatlan szakemberek meghurcolását némán eltűrte, egyedül, kiszolgáltatottan, és képviselet nélkül hagyták őket. Ezt egyébként egy alkalommal meg is írtam nekik, hogy ezért súlyos árat fognak fizetni. Vagyis, hogy gondolják át a dolgot. A finisben voltak ilyen hangok, de én már fél évvel előtte szóltam. Ez is mindegy. Másik utat választottak. Az öncsődöt. Fog ez még alakulni. Az oltási mizéria is. Nem lesz annak vége. Az emberek végül saját kezükbe veszik a dolgokat, a többi idő kérdés. Hogy is mondjam, a helyzet nem biztató, ki tudná megmondani a jövőt? Diktatúra van, és még keményebb diktatúrát akarnak ránk vezetni, az egész világon, ez tény. Talán még a mártíromság is szükséges lesz. Sőt. Ahogyan írva van a Bibliában. Mindenesetre, jó, ha a mártíromságot szívetekben forgatjátok, szeretettel ölelitek magatokhoz a gondolatát. Ez erőt fog adni nektek. Legyetek áldottak és gondoljatok Urunkra, aki szeretetből jött a Földre, és szeretetből halt meg a kereszten üdvösségünkért.


---

Talán ez nem lesz túl keresztényi, de kiírom magamból... 

Kicsit korán keltem, nem tudtam aludni. Nem hiszem el, hogy itt élek, és azt sem, hogy ez Európa, sem, hogy 2022-t írunk.

Ezúton szeretném megköszönni azoknak, akik segítettek a Fidesznek, hogy ismét 2/3-os többségben legyenek.

Köszönöm, akik fanatizmusból, félelemből, megtéveszthetőségük miatt, tudatlanságból, vagy csak megvásároltságuk, vagy zsarolhatóságuk okán megcsinálták a következő 4 évet nekünk is. 

Meg a halott erdélyi szavazóknak is.

(Ki-ki döntse el melyik kategóriába tartozik.) 

Az önhibájukon kívül oda szavazóknak szólok, hogy van gomb a qva távirányítón, meg hogy rengeteg lehetőség van a tájékozódásra. YouTube, televízió, újság, netán egy nemfideszes ember, vagy bármely előbb felsorolt médium ugyanebben a kategóriában, lásd nemfideszes. És légyszi, legközelebb ne dugd be a fejed a homokba! Nekem nem volt lehetőségem bedugni a fejem sem a homokba, sem a seggembe, mert még a csapból is kormánypropaganda folyt. A facén, a hirdetőtáblákon, az óriásplakátokon, e-mailen. Igen, mint sejthető, a mi pénzünkön, és igen, MILLIÁRDOKBÓL!

Örülhettek. Már be is nyújtottak pár új törvényt, amit aztán nyugodtan keresztül is visznek, mert ők tudják mi jó nekünk.

Kicsit én is örülök, mert most nem lesz kire mutogatni, aki miatt nem megy a szekér. Ámbár érdekes módon eddig bejött. Mindenki bekajálta, hogy 12 év után is az ellenzék, a Soros, a migráncs, a nyugat, az Európai Unió a ludas. Azért kellett ennyit lopni, meg összefeküdni Putyinnal.

Abszurdisztán, ahol bejött a köpködés, a listázás, a lejáratás, a karaktergyilkosság, a megfélemlítés, a megvásárlás, a mi pénzünkön önreklámozás. Hát, akkor szagoljuk még 4 évig.

Tulajdonképpen magamnak is köszönöm, mert valójában kussoltam persze nem hittem, hogy ez megtörténhet.

Köszönöm az ellenzéknek, akik későn kapcsoltak, és sokat hezitáltak, plusz nem mertek meghozni olyan döntéseket, hogy kirúgjanak pár relikviát. 

Nem a Márki-Zay, szerintem Ő egész normális, de hát nem kell a Magyaroknak a normális, ez bebizonyosodott.

Végül, de nem utolsósorban köszönöm Magyarország Kormányának, hogy jobban teljesített, mint azt bárki gondolta volna. Kellett ehhez ugyan pár törvény átírása, "független" ügyészség,  a mi pénzünkön megvásárolt köztévé, sok megvásárolt médium, újság, emberek, akik aztán 0-24-ben hirdették az "igét". Azt nem lehet rájuk mondani, hogy lusták, vagy buták. Nem azok.

Köszönöm


Nincsenek megjegyzések: