"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2021. július 19., hétfő

Megfigyelési Pegasus botrányhoz

 

Ez sokkal súlyosabb, minthogy ilyen könnyed cikkecskéket fogalmazzanak róla, akár a Hvg-én, akár a 444-en (itt egy jobb cikk ezeknél, ha érdekel az ügy: Olvasd a Népszavában ). Még Edward Snowden is megszólal a témába, és beavat gondolataiba, amit minden gondolkodó tud már, hogy a magyar kormány válasza milyen árulkodó. 

Csak az nem tudja, hogy mit csinál a magyar kormány, aki hülye, szellemileg vak vagy szándékosan azzá tette magát. (De én magam szívem szerint örülök, hogy még Snowden is hozzászólt, üdvözlöm a távolból is.)

Akkor nézzük a dolgok valódi állását.

Ezért az ügyért jobb helyeken a kormány azonnal lemond. Jobb helyeken. És mint tudjuk Magyarország nem jobb hely. A kormány azt mondja jogszabály szerint járt el, ja, hogy lemaradtál, hogy már ilyen jogszabály is van, civileket megfigyelni, mert ellenzékeik? Üdvözlet magyar földön az észak-koreai, erdogáni valóságban. A kormány önkéntes lemondására várni tehát oktalanság, butaság, vagy mondanám őrültség. Ébresztőnek viszont jó az ügy. Aki még eddig nem fosta össze magát – na mármint a főpártunk támogatói között – most elkezdheti. Azoknak, akik esetleg még álomba ringatják magukat a magyar egyházak vélt függetlensége és szentsége mellette. Azoknak, akik alszanak még, de talán még majd meghalni képesek egy jó ügyért. Orbán diktatúrája mindent átszőtt. Nincs tovább, nincs hova hátrálni. Büszkén magabiztosan kell a hóhér előtt állnunk. A sok gyilkosság után a fel-feleszmélő eddig még tudatlan, vak és süket a puskaropogásra megmoccanó, meg fog moccanni. Alattuk az elit vére fog folydogálni. Pedig a sok vért megspórolhatnánk, de nem fogjuk. Így aztán nem marad más hátra, mint egyenes háttal büszkén várni azt a golyót, ami Jézushoz repít.

Kilenc milliót!?

Még a legostobább is követni fog a sírba.

Nem fognak meghátrálni.

Kilenc millió fogja Kölcsey és Vörösmarty szavait betölteni, itt halni kell.

Ember itt halnod kell, hát halj meg, ha eljön az ideje. Vesszen kilencmillió magyar, a maradék Gestapo úgyis maga magát lövi majd fejbe. 

Megspórolhatnánk, de most már minek? 


Halálra fel hát,

Sírod az

Mely ápol s eltakar.

 

Itt halnod kell.

 

Megfogyva és törve

Már nem él nemzet e hazán.

 

Hiába és büszkén onta vért,

Átoksúlya megszűnné.

 

Nem kell és nem jő jobb kor,

Imádság is elapadt milliók ajkán

Jőni fog, a nagyszerű halál,

Hol a temetkezés fölött

Egy ország vérben áll.

 

S a sírt, hol nemzet sűlyed el,

Népek veszik körűl,

S az ember millióinak

Szemében gyászköny űl.

 

Légy híve rendületlenűl

Önmagadnak, oh magyar:

Ez éltetőd, s ha elbukál,

Hantjával ez takar.

 

A nagy világon e kivűl

Nincsen számodra hely;

Áldjon vagy verjen sors keze:

Itt csak halnod kell.

Hát halj büszkén meg.

„Orbán egy Geci."

Legyen sírjára írva fel. 


2021. július 19.


Nincsenek megjegyzések: