"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2021. július 15., csütörtök

Korona és az íj

 

A Jel 6,2-re visszatérve, csatolok három képet. Nos, valamiért a hivatalos szervek az íjjal reklámozzák az oltásukat. A Jelenések könyvének ezen helyén a 6,2-ben egy fehér lovasról beszél az Ige, amit sokan sokszor összekevernek Jézus Krisztussal. Pedig itt ez nem Ő. Az Ige így szól: "És láttam: Íme, egy fehér ló, a rajta ülőnek íja volt, és korona adatott neki és győzelmesen vonult ki, hogy újra győzzön.”

Egyrészt úgy tűnik az Igéből, hogy ez a lovas egyszer már kivonult győzni. Feltűnő a fehér szín, ami egyszerre jelenti a csendes háborút, és az orvosok köpenyének színét, illetve a medicináét. A korona itt magyar fordításban kicsit pontatlan jobb helyette a koszorú, amit a hadvezérek kapnak egy hadjáratuk sikeres győzelme után. Tehát nem királyt jelképez. Az íj görögül toxon. Igen, ha most asszociáltál jó helyen kapizsgálsz a latin és az angol toxin eredetije. A toxin szerves mérget, káros anyagot jelent. Az eredeti görög szó jelentése: nyílméreg. Innen tehát az íj, mint génszakasz és az oltás jelképezése, mint nyílvessző a csatolt képeken. Számomra teljesen egyértelmű, hogy aki a képeket készítette pontosan ismerte a Biblia ezen Igéjét és nem véletlenül szerkesztette, rajzolta így. 

A Jel 6,2-ben a lovas az antikrisztus (személye v. már jelenlévő szellemisége), aki békét s biztonságot ígér, de valójában a világ saját hatalma alá vonása történik meg az orvosi terápiákkal és itt most az oltással. A Biblia íródott 2000 évvel ezelőtt. Véletlen vagy figyelmeztetés? Isteni kijelentés, amit az író nem tudott másképp szimbólumokba csomagolni, mint így. Dániel próféta mondja: a megfelelő időben megnyílnak a pecsétek és akinek van füle meghallja, akinek van értelme megérti a Bibliából az eddig elrejtett kódokat. 







Keressetek rá ti is: "bow and corona". Nézegessétek a képeket és gondolkozzatok, vajon van-e összefüggés a Jelenések 6,2 között?

Nem mellesleg van egy ilyen emlékem is, ez anno 2009 a sertésinfulenza elleni járvány idején indult (H1N1) oltási programra adott Áder János reakció volt, mi történt Magyarország elnökével, hogy most nem szólal fel a jelenlegi oltás ellen?




Nincsenek megjegyzések: