"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2021. június 9., szerda

Rókabéka, vagy békaróka?

 

Forrás: https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries


Ez a tegnapi (2021. 06. 08.) corona vírus statisztika. Japán és Magyarország épp egymás alatt állt, könnyű dolgom volt kimásolni. Egyetlen egy kérdésem van, mert a számok önmagukért beszélnek mindenki úgy interpretálja, ahogy akarja, de egy kérdésem lenne, hátha tud valaki válaszolni: Magyarországon miért van még veszélyhelyzet kihirdetve, 17 fő halála miatt? Miért lehet falunapot, eb-ket tartani, ha járvány van? Egyáltalán: van-e járvány ilyen számok mellett? Miért van diktatúra? Lesz-e még valaha jog, hogy az emberek az állam által elkövetett hátráltatásokat, visszaélések orvoslását visszaköveteljék maguknak. Anyagi megkárosításukat, jogtalan diszkriminatív kizárásuk intézményekből az oltatlanoknak, ez vajon lesz-e valaha átbeszélve? Az átláthatóság visszaállítása meg fog-e még valaha történni? az én válaszom, hogy nem fog megtörténni a jog visszaállítása. Az oltatlanok szándékosan vannak diszkriminálva, mivel a cél, hogy mindenki okkal, vagy oknélkül, be legyen oltva, csak éppen nem tudjuk, hogy miért legyenek beoltva, ha nincs vírushelyzet? Az emberek kezéből kicsavarták az önrendelkezési jogaikat, és hátrányos megkülönböztetésben részesítették anélkül, hogy bármiben különböznének egymástól. Egy nem oltott vagy oltott ugyanolyan veszélyes, ha hordozza a vírust, nincs különbség közöttük, hogy intézményekből (könyvtárakból, uszodákból, sportlétesítményekből, iskolákból) a nem oltottakat kizárják. Sőt, az oltott veszélyesebb az oltatlanra, mert tünetmentesen hordozza a vírust. Ha ugyan hordozza. De feltételezhető hogy hordozza, hiszen be lett oltva!

A számokhoz még annyit, sehol a világon nem halt meg annyi ember corona vírusban egy millió főre vetítve, mint Magyarországon. Mi lehet ennek az oka? Az ok egyszerű itt tombol a legjobban a diktatúra, a hír és statisztika hamisítás, abból a célból, hogy a kártyákát újra leoszthassa az elit. Saját érdeke, hogy azt tart meg a gazdaságban, akit érdekei szerint akar, és azt dobja ki belőle, akit akar. Magyarországon megszűnt a jog. Az emberek alapjogok és minden (egészségügyi, stb) jog nélkül vannak, ami az emberi méltósághoz és önrendelkezéshez elengedhetetlen. Kétségtelenül nagyot fog pukkanni a palack. Nem véletlenül fegyverkezik az orbán kormány. Ez a nép szándékosan be lett vezetve a diktatúrába, az önkénybe, a kifosztásba és a forradalomba.

--

Mi a helyzet a hússal Japánban? Biztosan kevesen tudják, hogy évszázadokig nem lehetett húst enni a japán embernek. Miért is? Nos a Janz szindróma egy "érem", annak két oldala van. Genetikailag vagy azt történik, hogy magas a vasad Janz szindrómásként, anélkül is, hogy húst ennél, vagy alacsony. Ugyanannak a betegségnek a két oldala. Vagy ez, vagy az. Ezért Japánban általánosan tilos volt a húsevés, és csak orvosi javallatra engedték, amikor a delikvens vashiányos volt. Ezt se fogják az orrodra kötni egy cikkben, hogy mi áll valójában a nemzeti döntések mögött. Hazugul butuska misztikus vallási szabályokra fogják fogni. Pedig a vallások az ember életének gyakorlati minőségjavításának érdekében születtek meg. Semmi baj nincs a buddhizmussal, mert a japán emberek egészségügyi érdekét szolgálja. A túlzott vas a szervezetben lerakodást okoz, amellett hogy az agyban epilepsziás gócpontokat is. Általánosságban az egész testre, minden szervre rossz hatással van. A vasbetegségre csak a csapolás a megoldás.

https://hamuesgyemant.hu/japan-huseves-buddhizmus-vega-vegetarianus/minden-a-buddhizmussal-kezdodott

Azt a kérdést is felteszem, hogy az oltás nem egy vallás? A tudomány vallásának gyakorlati rituáléja? Ezek után, ezek mellett azt kell mondanom, ki kell kiabálnom az egész világ előtt, hogy ÉN Jézus Krisztusban hiszek, aki legyőzte a halált. Nem hiszek az oltás vallásában, és ne erőltessék rám, megtiltom, hogy szabad vallás gyakorlásom miatt hátrányos megkülönböztetésben legyek. Én se erőltetem senkire, hogy higgyen Jézusban, mint Megváltóban. Senkit nem diszkriminálok hitetlensége miatt. Nem használok erőszakot, ahogy az állam velem szemben használ.

---

Olimpia után előre hozott választás Japánban:

https://infostart.hu/kulfold/2021/06/03/ahogy-vege-az-olimpianak-japan-megnyomja-a-reset-gombot

---

Még egy kérdés, miért nyaralgat fű alatt a magyar elit a Maldív szigeteken a járvány alatt? Soha ennyi magyar nem nyaralt ott, mint idén. Most van járvány vagy nincs járvány? Lehet utazni vagy nem lehet? A kiválasztottaknak mindent lehet, mert egyenlőbbek. Most néphülyítés, népirtás folyik-e vagy se? Köszönöm a válaszokat. Egyértelműen mondom, hogy mindenki értse: DIKTATÚRA van. Ami egy olyan technológiai diktatúrába fog folytatódni, amiből már nem lesz az emberiségnek kilábalása, hacsak most még ellenáll és Isten - Akiben ők nem hisznek - közbe nem szól. A humoros Isten a közbeszólást úgy hívja: VÉLETLEN. A gonosz elfajult káini emberek pofára esését.

https://www.szabadeuropa.hu/a/ozonlottek-a-magyarok-a-maldiv-szigetekre-a-jarvany-alatt/31278820.html 



Nincsenek megjegyzések: