"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2021. május 21., péntek

Japánok és az epilepszia

 

E cikkre reagálva

 https://hvg.hu/tudomany/20210520_kariko_katalin_rns_dns_szeged_vakcina 

Nos. Karikó Katalinhoz egy kérdésem lenne: Miért nem oltakoznak a japánok?

Hadd mondjam el pedig az én kutatásomat, bár én nem vagyok genetikus és nem is értek hozzá. viszont véletlenül egy olyan témával dolgoztam a szakdolgozatomban, ami éppen idevág. A japánok közel 50 %-a Janz szindrómás (vagy másképp JME). Ez hatalmas arány a 126 millió emberből. Összehasonlításként Magyarországon a Janz szindrómásokat 1.000-3.000 főre teszik. A Janz szindróma mögött genetikai mutáció áll. Jelen esetben most itt coming outolok, bár sokan tudjátok, hogy én is viselem ezt a betegséget. Most itt nem részletezném konkrétan mi ez. És nem is a tünetekre fordítanám a figyelmet, hanem arra a lelki aspektusra, ami még a testin túl a szindróma sajátja. Ez pedig a végtelenségig becsületes attitűd, szorgalmasság, magas erkölcsi beállítódás és igazságérzet. Igen, ez egy szindróma kellékei. Nos. A japánok szerint – előttem úgy tűnik ők így gondolják – hogy a kanyaró, a mumpsz és a rubeola elleni kombinált oltás az oka a betegség kiváltódásának (bevallom, ilyen gyanúm sokáig nekem is volt). Az tény, hogy az eredeti kombinált oltást már leváltották és ma már nem ezzel oltanak, de engem is annak idején még a 70-es években igen, tehát az oltás kiválthatta az eleve hibás gén ilyen reakcióját, ami ezt a szindrómát okozza (nem én mondom a szakkönyvek, de nem akarok minden mondatomhoz lábjegyzetet fűzni, mert ez nem szakdolgozat). De, és itt jön az én véleményem, szerintem nem az oltás okozta a betegséget, hanem eleve kódoltan jelen van a betegség, megjelenését más is kiváltja nemcsak az oltásban lévő vegyi anyag. Az isteni mester programzást akármennyire akarja akármilyen tudós kiiktatni egyenlőre még nem tudják. Az is igaz, objektíve tudományosan nem tudjuk Isten létét bizonyítani, de azt sem cáfolni, hogy valami értelmes program fut minden történés mögött. 

A japánok kivárása genetikai betegségük ismeretében jogos. Hiszen ki tudná megmondani erre a szindrómára milyen hatással lesz ez az új korona elleni oltás, ha már előzőleg is voltak problémák az oltásokkal? Az én kivárásomnak is ez az oka. A japánok annyival szerencsésebbek nálam, hogy náluk nemzeti kérdés a dolog, az én esetemben csak egyéni szocpro. Tehát számomra életbe vágó a japánok idevágó reakcióját követnem és nem a hazai orvosokra figyelnem, akik közül alighogy valaki valami tudással rendelkezik erről a betegségről (nem az ő hibájuk kit is érdekeljen Magyarországon egy csak ritka betegségként létező kór? Ebből nem lehet megélni.). A politikusokról meg ne is beszéljünk. A japánoknál viszont a nemzeti betegségük oka folytán, a politika és az egészségügy összefonódott, és e szindrómáról való valamennyi tudásukat (sőt a világ összes tudását) nem hagyhatják figyelmen kívül és azt folyamatosan bővíteniük kell. 

Egyet hadd mondjak, magamból és csak szigorúan magamból kiindulva, a japánok betegségét hordozva magamon. A japánok akkor sem fognak oltakozni, ha egész Japánt szigetestől elsüllyesztik! Nincs az a zsarolás, nincs az a pénz, és nincs az a büntetés, ami az ilyen embereket meghatná.

Ha létezik korona összeesküvés akkor a japánokkal vagy nem számoltak, vagy számoltak és azért adták oda nekik az olimpia rendezésének jogát. Mert ugyanis, mekkora világra szóló botrány lesz már az, ha elmarad az olimpia avégett mert a japánok nem hajlandók oltakozni? Azt hiszem az egész világon az emberek lázadását indítaná be az oltások ellen, és a felsőbb vezetők nem tudnának mást tenni, mint hogy teljes véletlenségből felfüggesztik az egész világon a járványt. Mik vannak? Hirtelen minden fórumon bejelentenék: megszűnt a járványhelyzet. Érdemes ezen elgondolkozni. Oh vajh miért is tud eltűnni ez a nagyon veszélyes vírus ily hirtelen? Köszönjük meg a japánoknak és a Janz szindrómának a nagy leleplezést.

Méghogy nincs isteni program? Most valahogy még is arra dől a mérleg a tudománnyal szemben, hogy van Isten és határt szab a gonoszság ellen. Ha az egész világ is fogna össze Isten ellen, ő csak neveti. Áldott legyen a mi Urunk Jézus Krisztus, aki minden ember életét gondosan őrzi.

És a cikk arról, hogy a japánok nem oltakoznak:

https://24.hu/kulfold/2021/05/19/koronavirus-japan-atoltottsag-oltasellenesseg-olimpia-2021-tokio/ 




Nincsenek megjegyzések: