"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2018. szeptember 12., szerda

Európai Parlamenti szavazás Magyarországról



Köszönöm Judith Sargentini-nek a Magyarországról szóló jelentését. 2011 óta várom, hogy történjen valami, hogy valaki észrevegye mi történik ebben az országban. Köszönöm az Európai Parlament tagjainak a mai szavazását. Úgy érzem, minket magyar civileket és magyar egyszerű polgárokat, ha ugyan nem is mentettek meg ezzel, és sem a megélhetésünk, sem a helyzetünk nem lesz jobb tőle, de kaptunk egy lélegzetvételnyi időt. Az európai emberek pedig lehetőséget kaptak arra, hogy megvédjék magukat, a Fidesz gnosztikus vallás gondolkozásától, amit a magyar kormány egy szektaként a magyar nemzet testén élősködve képvisel, és terjeszteni kíván a világ más tájaira. Sajnálatos módon a magyarok többsége nem látja át mi történik velük, mert nagyon erős a kormány propaganda. Elképesztő az a varázslás, amivel élnek a magyar emberek ellen a magyar vezetőik. Hiszek a demokráciában, hiszek a jogegyenlőségben. Krisztusi hittel hiszek benne. Teljes szívemből kívánom, hogy ez a sokszor agyongyötört nép egyszer végre el tudja venni azt az Istentől nyújtott áldást, ami ezekben a fogalmakban van. Kívánom, hogy minden magyar ember éljen velük, gyakorolja és szeresse. A szabad vélemény-nyilvánítást. Az igazságot. Az egymás iránti kölcsönös megbecsülést és tiszteletet. Kívánom, hogy minél hamarabb szabaduljon meg minden Magyarországon élő magyar ember attól a félelemtől, amivel megmérgeztek őket. Kívánom, hogy egy szabad, boldog életet élhessenek Magyarországon, a Fidesz leuraló vallásától mentesen. Teljes szívemből kívánom, hogy ez a hazug vallás lelepleződjön és felszámolódjon minél hamarabb. Minden élő emberre káros hatással van, nem szabad, hogy továbbterjedjen.

Tudom, hogy ezt nem egyedül kívánom itt magyarként Magyarországon Isten gyermekeként. Mindenki javát szolgálja, leginkább a magyarokét, hogy ma a Sargentini jelentésének utat nyitottak a további felsőbb szinteken való megvitatásához. Köszönöm mindenkinek, aki ehhez hozzájárult, innen Budapestről, egy szociális gyermekvédelmi ügyintéző, akit lehet, hogy ezért a bejegyzéséért holnap kirúgnak az állásából. De nem fogok haragudni senkire, mert én tudom, hogy a megtévesztett emberek nem tudják mit és miért cselekednek, hamis szellemek vezérlik őket, de csak addig mehetnek el, ameddig Isten megengedi. Most az Európai Parlament lett kiválasztva Isten jobb kezévé, ha ugyan a magyar vezetők még képesek ezt felfogni. Az igazságnak ára van, de Isten nem velünk, átlagpolgárokkal fizetteti meg, Ő az, aki megáld minket, ha az igaz ítélet mellé állunk. Ezért kell nekem is írnom, küzdenem és élnem, hogy minél többen felismerjék, felbátorodjanak és megéljék az Egyetlen Igazságot, aki a Krisztus Jézus. Őrajta kívül nincsen más Isten. Őnélküle nincsen Élet.

Krisztusban van szabadságotok! Legyetek áldottak! 


Nincsenek megjegyzések: