"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2018. augusztus 1., szerda

Amikor megszületik egy rendszer




Egy cikk.
Ajánlom elolvasásra: Link

Amit hozzáfűznék, tanácsnak, bátorításnak és vigasznak, mindenkinek, aki őszintén keresi Istent:
Legyetek óvatosak, mint a kígyók, és szelídek, mint a galambok.
Senki el ne hitessen titeket, mert ahol a pénz, ott vannak a keselyűk. Pihe-puha bársony, könnyed léptek, kedves simogatások, de hamisság, megtévesztés, gonoszság és ámítás, hogy még többet lopjanak tőletek, ha lehet még a lelketeket is. 
Krisztus felekezetfelettiségéhez, egyetlen egy politikusra, és fiára sincs szükség. Javítsátok ki még a professzorokat is, ha nem így gondolják. Legyetek távol tőle, minél távolabb. Krisztusért kérlek titeket, inkább egy saruban járjátok végig a világot Igét hirdetve, de legyetek távol a hatalomtól! Minden pénzszerzőtől, akik azt hazudják Krisztust hirdetik. Azok a Júdások. Ne törjétek össze a lelketeket, nem éri meg.
Ez egy helyi Júdás, antikrisztusi szellemmel, döntsétek el, kell-e nektek, mert sem a világnak, sem az Istennek nem kell. Hamar eljön a bukása.


Nincsenek megjegyzések: