"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2017. január 16., hétfő

+++


Ez a nap.

Először is. Üdvözlöm új követőmet Gabriellát. Isten áldjon meg.

Másodszor, meg kell emlékeznem az öt évvel ezelőttiért. Vicc volt.
 
樂


Csúnya nap volt. Öt évvel ezelőtt. Akkor is hétfő volt. Azóta már elneveztük a szeretetnapjának.

Harmadszor:
Kedves követőm Éva, születésnapját.
Éva, a kezdetek óta követ engem, és mily csoda valamiért tudom, hogy mi a kedvence, a ... paprika.  oké csak rávágtam.  Éva, kitartó, hűséges követőm és most már barátom. Isten áldjon meg:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT. 

Az én kedvencem is a szaxofon, mily véletlen, tudod, amikor ezt hallgatom, mintha barátnőmet hallanám újra, aki 20 évvel ezelőtt, a színpadon állva rázendített. Senki nem látta úgy, ahogy én akkor. És senki se nézett úgy rám, mint ő akkor. Hallgattam volna ezer éven át. A legszebb dal, ami valaha nekem szólt.
Tehát most olyat kell választanom, ami méltó.

Méltó minden ismerős és ismeretlen barátomhoz. Régiekhez és újakhoz, és legalább ezerszer meghallgatható.

Ami a Nagy Szeretetről szól.



I give myself away
I give myself away
So You can use me
I give myself away
I give myself away
So You can use me

Here I am
Here I stand
Lord, my life is in your hands
Lord, I'm longing to see
Your desires revealed in me
I give myself away

Take my heart
Take my life
As a living sacrifice
All my dreams all my plans
Lord I place them in your hands

My life is not my own
To you I belong
I give myself, I give myself to you



4 megjegyzés:

Gabriella Farkas írta...

Kedves Testvéremnek blog szerkesztője! Köszönöm a köszöntést. Isten áldott gyermeke vagy Te is! Én, -szerintem- személyesen Téged nem ismerlek, ha az itteni másodszori jegyzeted ténylegesen hozzám szólna... (mert nekem tényleg úgy jön le, még; - ha vicc is)
Nem emlékszem, hacsak valamikor ismeretlenül is, hogy sérelmeket okozhattam volna akár neked, vagy másoknak is...? Persze, sohasem tudhatjuk, nem lehetetlen. Ha így volt, bocsánatot kérek Tőled! Biztosan nem szándékos volt, pláne, hogy nem is tudom, csak a Blogod alapján, hogy ki -, és milyen ajándék vagy az Úrban! Viszont sok közös tűnik ki írásaidból számomra, ami nyilván vonzott is, hogy kövessem a Blogot. Amint a bemutatkozásodban is írod a személyes ismeretséget, találkozást, szívesen találkozom is veled(veletek) személyesen is. Szeretettel, Gabriella

Testveremnek írta...

Kedves Gabriella, Testvérem, nagyon aranyos vagy. Nem, biztos, hogy nem ismerjük egymást. :) Persze, hogy nem neked szólt az a rész. Habááár, van egy ilyen gyermekkori szomszéd-barátnő ismerősöm - minek is nevezzem, akinek az esküvőjén főkoszorús lány voltam :) de róla is csak jót tudok mondani ... Természetesen, nagy örömmel találkoznék, amint időm engedi, csak épp most 3000 évet kell megtanulnom a teológiai főiskolára, szombatra. :) Utána összejöhetünk megünnepelni az ötösöket. :) Jaj, nagyon aranyos vagy. Tetszett a hozzászólásod. :) Egyébként 2012. január 16... egy munkahelyi felmondásom volt, nagyot szólt annak idején, amivel kapcsolatban azóta mindent töröltem a blogomról. Örülök, ha ezen a napon valami új és jó történik velem, mint például az, hogy új blogkövetőm lesz. Köszönöm.

Gabriella Farkas írta...

:) Én is köszönöm a kedvességed! Privátban megírom majd az elérhetőségem. Sok sikert és Mennyből jövő segítséget a tanuláshoz, bizonyságokkal fűszerezve! Üdvözlettel, Gabriella

Testveremnek írta...

Köszönöm. :) Várom.