"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2014. április 8., kedd

Nyiklik-nyaklik az igazság


KÉP ZAVAR

Bocsássa meg mindenki, hogy okosabb vagyok, mint az átlag, de tényleg nem értem ezt a dolgot.

Itt van Kölcsey Ferenc, az én ük-ük nagybácsikám, akinek a testvére Szuhányi Laurát vette feleségül. Akit az ő Szuhányi apja - mivel egy protestáns, liberális, köztársaság pártihoz ment feleségül az ő apai tiltása ellenére - kitagadta az ekte katolikus és királybarát családunkból, akinek közös leszármazottja aztán Kossuth oldalán is harcolt, és halt meg, akkor hogy jön ide, Balog Zoltán úr, álreformátus katolikus királypárti a Himnusszal és a Kossuth dallal? Most akkor katolikus KORONA vagy nyugati demokrácia? Mind a kettő egyszerre nem megy. Szabadságharc, vagy az oroszok? Történelmi igazság, vagy politika?

Fidesz szájából ellentmondás két ilyen dalt énekelni a választási győzelmén. Jól van, nem ismeri a családfámat (ha érdekel olvasd itt), de a történelmet?
Tényleg nem értem.
Szerintem keressenek magunknak két másik dalt. Biztos találnak. Lehet másik Himnuszt is kreálni, megvan rá a kétharmaduk. Ez akkora fricska, hogy ihaj.
Nem mintha nem esne jól, hogy egy Kölcsey rokonom versét énekelik. DE!
Nekem jól esik. 
Megtisztelnek vele, kitűnik, mégis csak nekem van igazam. Köszönöm. 
Hol vannak a birkák?
 Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá szabadság! Éljen a sajtó-, szólás- és vallásszabadság. :) Köszönöm google+!
Irány Nyugat! 

Na jó, most megint csak a költészet napjára készülgetek. Olyan pofátlan vagyok, mint mindig. 
Verseljünk.

Hamiskás Himnusszal ünnepelt a Fidesz


Nincsenek megjegyzések: