"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2013. október 19., szombat

6-6-9 egység tagjairól részletesen




"Egyszer csak az égből ejtőernyősöket láttam leszállni, akiket az Úr Jézus küldött ajándékul az embereknek."




Az izraeli alakulatban az egység csoportjai:

1. Extraction / Kiemelés az adott helyzetből, sérült társ bent van az ellenséges katonák között, a segítő katonák kötélen leereszkednek az ellenség közé, elintézik az ellenséges katonákat, sérült társukért pedig odaviszik a helyre, ahol készen van már a hordágy.

2. Evacuation / Amikor ráteszik a hordágyra a sérült társat és viszik be a helikopterbe, itt már kapja az egészségügyi ellátást, szakképzett ápolóktól, orvosoktól.

3. Technical support goup / akik üzemeltetik felszerelést, hogy a kötéltől a hordágyig a fegyverekig minden legyen és működjön.

Részletesen:
- combat medicine - katonai orvos
- parachuting - ejtőernyős
- SCUBA diving - búvár
- counterterrorism tactics - terrorizmus elleni taktika, fegyveres
- rappeling - ereszkedés, kúszik, mászik
- navigation - irányít
- rescue in harsh terrain - mentés, kemény, nehéz környezetből

---

Derek Prince „Fedezzük fel újra Isten Gyülekezetét” c. könyv elolvasása után, egyik testvérünk kapott egy látást. Nekem ez a látás tanító-megerősítés volt, mint ahogyan a 669-es izraeli kutató-mentő alakulat léte, /felosztása és működése is/; hogy létezhet az ÚR mennyei kutató-mentő serege, segítségül a bajbajutott  keresztények számára is, akik az ÚR nevéért és dicsőségéért harcolnak, és elakadnak vagy megsérülnek a harcban. Magának a szám értelmén, jelentőségén is gondolkozom. Ha már kiderült, hogy ennek a kutató-mentő alakulatnak a száma 6-6-9. /Keresztény értelmében talán még így is lehet érteni: Két ember + a Menny, ahogy Jézus mondta, ha ketten vagy hárman összejönnek az én nevemben, ott vagyok közöttük, és a hármas fonál nem szakad el egyhamar. Préd4,12/

Részlet a látásból:

"...

Egyszer csak az égből ejtőernyősöket láttam leszállni, akiket az Úr Jézus küldött ajándékul az embereknek. Ezek az Ef. 4.11-ben felsorolt szolgálati ajándékokkal rendelkező emberek voltak; apostolok, próféták, evangélisták, tanítók és pásztorok. Ezek kiképzett harcos katonák voltak, akik tudták mi a küldetésük (rendben volt az identitásuk) és látással rendelkeztek a hajó helyreállítását illetően.

Láttam, hogy amint megérkeztek az ejtőernyősök, az ellenség több ezer magánál kisebb rákot bocsátott ki odújából és megtámadta az ejtőernyősöket, akik a hajót jöttek építeni. Szabályos csatarendben vonultak fel a rákok, de a harcos katonák tüzet okádó fegyverrel megégették a rákokat. Ez félelmet gerjesztett a nagy rákban és egyelőre visszavonult odújába. Az ördög végül is nem tudta megakadályozni, hogy felépítsék a hajót, mert az ejtőernyősöknek Isten hatalmat adott az ellenség ereje felett. Azok, akik ejtőernyővel jöttek le az égből (apostolok és próféták a tanítók segítségével) átadták a látásukat azoknak, akik csak foltozták a hajót. Azoknak a szolgálóknak pedig, akik magukkal voltak elfoglalva az evangélisták hirdették a jó hírt és a szabadulást. A pásztorok pedig odaterelték a szolgálókat újból a hajóhoz és minden élelmet, ami a munkához kellett ők biztosítottak. Ám voltak olyanok is, akiket a Sátán felhasznált, hogy a bennük lévő reményvesztettséget kiárasszák másokra és ezzel megakadályozták azt, hogy némelyek
munkába álljanak. Ők a vallásosság képviselői voltak, akik hirdették ugyan az „igazságot”, de annak erejét megtagadták. Ezeket Isten egy idő után elvetette és kiestek a szolgálatból vagy meghaltak.

Az ejtőernyős katonák Istennek egy új generációja, de a régi legénység tagjai közül is voltak néhányan, akik fel tudták venni az ő látásmódjukat. Akik megsebesültek az építés közben, azokat a pásztor elsősegélyben részesítette. Ellátta őket, gondoskodott a testi, lelki és szellemi szükségletük betöltéséről. Az apostolok az egész munkát koordinálták, mindent örömmel és bátran végeztek. Szinte mindenhez értettek. Nem csak mérnökök voltak, akik terveket készítettek, hanem aktívan kivették a részüket a fizikai munkában is.

..."

A teljes látás itt: http://keskenyut.files.wordpress.com/2013/09/krisztus-hajoja.pdf

/A fenti eredeti bejegyzésem 2013. 10. 19-én íródott, javítottam utólag 2013. 10. 21-én, kiigazítással.
 Először félreértettem, félreolvastam és ezért úgy írtam, az eredeti bejegyzésben, hogy Derek Prince-től származik a látás. Ez tévedésem volt. Elnézést kérek mindenkitől, nem ő kapta, hanem Tasi Csaba testvérünk, miután elolvasta Derek Prince: Isten gyülekezetének újrafelfedezése című könyvének kéziratát. Ettől függetlenül számomra ugyanolyan megerősítő./


Nincsenek megjegyzések: