"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2013. szeptember 11., szerda

Kacsából sosem elég



csak mi tudjuk miért. :)





1 megjegyzés:

Unknown írta...

Na jó elmondom miért. Az első horgászásaim egyikével, első kapásom egy kis sneci hal. Azt feltűztem másodjára a horgomra, visszahajítottam a vízbe, hogy akkor most pergetek. Erre odajött egy vadkacsa, és felszedte a snecimet. Beakadt a horog a kacsa csőrébe, vidáman nyelte le, én meghúztam a damilt, kétségbeesetten, hiszen szegény kacsa. Nem tudja, hogy mekkora veszélybe került.
Mondtam neki közben, hogy maradjon csöndbe, kiszedem majd a horgot a szájából, ha partra ér, csak maradjon csendbe, most kaptam a horgászengedélyem, erre hápogásával odacsődítette az összes többi kacsát, akkora ricsajt csináltak, hogy ihaj, nézegettem jönne a halőr, mert ráadásul az is ott ólálkodott még az előbb. Egy ideig húztam a kacsát, az meg a két lábával feszített be, a többi hápogott mint az őrült, mint egy versenyen, én meg tiszta pánik egészen. Na végül, már nem emlékszem elvágtuk a damilt vagy, kiesett a horog a szájából, de felháborodottan távoztak. A dolog pikantériája, hogy mikor elindultam horgászni, apukám azt mondta vigyek neki kacsát, ha a hal nem sikerül. Ááá, mondtam neki mikor visszajöttem, hát ez majdnem megvolt. De többet ilyet tőlem ne kérjen, és ne is mondjon nekem viccből se. Életem legnagyobb eseménye a majdnem kifogott kacsa, és az a hihetetlen párbaj, amit lefolytatottunk az odacsődített kacsaszurkolókkal, gyakorlatilag a horgászengedélyemért.
Hogy mennyire óvatosnak kell lenni, egy bedobott horoggal is. ...