"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2013. augusztus 18., vasárnap

Mai top - 2013. 08. 18.



Ma ezt olvasták a legtöbbször, a blogomon.

http://testveremnek.blogspot.hu/2012/06/latas-vegidokrol.html

Tommy Hicks prófécia

Sóhaj.
Tetszett, nekem is, újra.

Mindig gondolkozom, hogy vajon Carrol Hicks rokona lehetett-e? Neki country keresztény zenéi vannak, egy kazettát turiztunk ki annak idején még tíz éve, és írtunk neki Amerikába, hogy megköszönjük neki a zenét.  Mi ilyenekre is képesek voltunk. :) És meglepetésünkre visszaírt, sőt még a többi kazettáját is elküldte, sőt másodszorra még egy Bibliát is küldött ajándékba. Annyira őrültünk neki. (Hát az ő zenéjét még nem láttam az interneten, lehet töltök majd fel. Csak kazetta-lejátszónk már nincs. .. Érdekes lesz.)
Hasonló tapasztalatunk van M. Sklar hegedűművésszel. Ő vele személyesen beszélhettünk Budapesten, amikor itt koncertezett, vele is csak azért, hogy megköszönjük szolgálatát, mert mi sokat hallgattuk gyönyörű művészetét. Áldott beszélgetésünk volt. Aztán megölelt minket. Később a felesége írt nekünk, - címünk benne volt a noteszében - hogy imádkozzunk a férjéért, mert mostanában nincs jól. Imádkoztunk. ... sóhaj.
Azóta nem tudom hogyan történt vele, remélem jól van.
Ha valaki nem ismerné zenéjét, egy példa: http://www.youtube.com/watch?v=fJxUSpjqJ8o


"Számunkra ez különösnek és csodálatosnak tűnhet, 
azonban ez a kezdete az utolsó idős szolgálatoknak. 
Isten a senkiket, az ismeretleneket és jelentékteleneket fogja használni. "



Nincsenek megjegyzések: