"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2013. március 15., péntek

Nincs március 15-e.



Jelképesen beszédes, ez a mai nap.



Miért hasonlít 2006. augusztus 20-ára?




Emberek!! Figyeljetek a jelekre!

Nem véletlenek! Nemzeti ünnepeinken, ezek előreküldött égi figyelmeztetések az egész nemzetnek.
Arról szólnak, hogy a háttérben vezetőink valami disznóságot csináltak.
2006-ban miniszterelnökünk hazudott 'reggel, éjjel meg este' ... égi ítélet jött, majd a kikerült hangfelvétel után jogosan felzúdult a nép. Mert a nép tisztességet akar. Itt csak arról van szó, hogy vezetőink a becsület útján, jó emberekként másokra is odafigyelve egyenesen járjanak el, igazgassák ügyeinket. Az egész nép ügyét, annak minden tagjára odafigyelve. Ebben az országban mindenki fontos kell hogy legyen, senkit nem rekeszthetünk ki, nem nyilváníthatjuk önkényesen bűnözőnek, sem hajléktalant, sem másként gondolkozót, sem törvényileg nem elismert egyházba tartozót. Nem mondhatják az ellenzékre, hogy nem magyarok. Békében közöttünk élő más nemzetiségűekre, hogy nemzetvédelmi problémák. Ezek súlyos destruktív, kirekesztő megállapítások vezetőinktől, már-már mindegyiket törvénybe iktatva.
Ezek nemcsak a jóérzésű embereket kavarják fel, hanem magát a Mennyet is!
Minden panaszhang felhat az egek egeibe!

Most mi történik?
Elfogadott erősen kétséges negyedik alkotmány módosításunk után, miniszterelnökünk messze a hazától...
nem akar és nem tudja ünnepelni eddigi munkáját.


Isten sem fog ölbetett kézzel ülni! Figyelmeztetni fog!
Higgyétek el, még az ujját sem emelte fel, de már...


katasztrófa...


A Honvédség katonákkal és harci járművekkel segít.


Eplényben 98 km/h-s, Veszprémben 93 km/órás, míg Siófokon 91 km/órás volt a legerősebb széllökés. A magasabban fekvő Kendig-csúcson 100 km/h-t is mértek.

Számos baleset, veszteglő vonatok, több településen órákig szünetelő áram- és vízellátás adott folyamatos munkát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Védelmi Bizottság katasztrófaelhárítási operatív törzsének - közölte a megyei katasztrófavédelmi szóvivő pénteken az MTI-vel.

Péntek délelőtt 349 ember tartózkodik a járási helyi védelmi bizottságok és a települési vezetők által kialakított szükségszállásokon, melegedőhelyeken Keszthelyen, Sármelléken, Alsópáhokon, Nagykanizsán és Letenyén.

Éjjel a rendőrség és a katasztrófavédelem segítségével talált menedéket egy budaörsi áruház parkolójában több száz bajba jutott autós, a melegedőben jelenleg csaknem 1500 ember tartózkodik.

A katasztrófavédelem péntek délelőtti adatai szerint 1038 embert kellett elhelyezni Győr-Moson-Sopron megyében a rendkívüli hóhelyzet miatt.

A havazás és a viharos erejű szél nagy gondokat okoz a vasúti közlekedésben, a Mávinform ezért arra kéri az embereket, hogy aki teheti, ne üljön vonatra.

A Kisalföld Volán 28 autóbusza vesztegel a hó fogságában.

Több mint 150 út járhatatlan.

Az elmúlt 24 órában 1500 embert helyeztek biztonságba, ők az M1-es autópályán, a 13-as és az 1-es úton, valamint összekötőutakon rekedtek a hóban.


Az 1848-49-es szabadságharc és forradalom 165. évfordulója tiszteletére, Kövér László házelnök jelenlétében, katonai tiszteletadással péntek reggel felvonták a nemzeti lobogót az Országház épülete előtt. Az eredeti tervek szerint péntek délelőtt a Múzeumkertben rendeztek volna díszünnepséget Áder János köztársasági elnök és Tarlós István főpolgármester beszédével, ott tartották volna az ünnepélyes zászlófelvonást is a Kossuth téren zajló átalakítások miatt, a rendkívüli időjárási viszonyok miatt azonban elmaradnak a március 15-i szabadtéri állami rendezvények. A döntés nem érinti a fedett és zárt térben tartott rendezvényeket.
   
A kormány továbbá megkérte az önkormányzatokat, pártokat és társadalmi szervezeteket, hogy "az emberek testi épsége és a balesetek elkerülése érdekében megemlékezéseiket lehetőség szerint zárt térben tartsák meg, vagy ha ez nem lehetséges, mondják le".

- - - o o o - - - 


Ne felejtsétek el ezt a napot!
Hogyan ünnepeltette meg velünk az Isten.


- - - o o o - - -




http://www.youtube.com/watch?v=IMYi1B8PJT8

Veres Dávid beszédének leirata:

Jó napot kívánok Miniszterelnök Úr!

Veres Dávid vagyok, magyar állampolgár. Ön beszédeiben gyakran szokott azzal a retorikai fordulattal, eszközzel élni, melyben a magyarság egészét hívja seregül... vagy tanúbizonyságul az ön kijelentéseihez.

Én Veres Dávid magyar állampolgár vagyok, és szeretném megmondani Önnek, hogy nem támogatom az antidemokratikus, diktatórikus elképzeléseit, és nevemet nem adom hozzájuk: különösen az Alaptörvénynek nevezett jogi förmedvényhez, illetve annak IV. módosításához, mely az alkotmánymódosítások Szörnyella de Frász-a.

Tehát, amennyiben legközelebb Ön vagy tanácsadói elhatározására a „magyarság egésze” kifejezéssel szeretne élni, javaslom azt a pici fordulatot tegye hozzá- a jövőbeli magánjogi jogviták elkerülése érdekében-, hogy Veres Dávid magyar állampolgár nem támogatja ezen javaslatokat, vagy Veres Dávid magyar állampolgár ezen javaslatokat alkotmányellenesnek, antidemokratikusnak, és baromságnak minősíti. Ugyanis, ha legközelebb, még egyszer a „magyarság egésze” kifejezéssel merészelne élni, akkor feljelentem Önt.

Ha esetleg problémát jelentene elhatárolni azokat az eseteket, ahol a ”magyarság egésze” kifejezést használhatja, mert én megengedem önnek- megjegyzem a többi 10000000 magyar állampolgárt nem kérdezte meg- és azokat az eseteket amikor nem használhatja, itt egy kis lista azon esetekről, amikor ezt nem használhatja: a IV. alkotmánymódosításra tartalmára való hivatkozás, annak népszerűsítése ez az eset.

Nevezetesen, amikor azt az elképzelését akarja propagálni, hogy az egyházi jogi státus elnyerését, nem a törvényi feltételeknek való megfelelés, hanem az ön kénye- s kedve garantálja nem hivatkozhat rám, mint a magyarság részére, s nem hivatkozhat a magyarság egészére, hogy az Önt támogatja.

Amikor a hajléktalanokat, a hajléktalan létet alkotmányellenesnek minősíti, s ezzel másodrangú állampolgárnak titulálja a hajléktalanokat nem hivatkozhat rám; amikor ön effektíve rabszolgának minősíti a hajléktalanokat nem hivatkozhat rám; Ön, amikor a kötelező kényszermunkát - amit Ön közmunkának nevez- propagálja, népszerűsíti nem hivatkozhat rám.

Ön, amikor a kötelező kényszermunkát, amit Ön közmunkának nevez propagálja, népszerűsíti, nem hivatkozhat rám.

Ön, amikor a kommunista rendszerek bűneit kiemeli, de a nemzeti szocialista, fasiszta rendszerek bűneit elhallgatja, amikor a 298-as parcellában háborús bűnösök, a Szálasi rendszer bűnözői, Radnóti Miklóst kivégző osztag tagjai nyugszanak, és azt „Nemzeti Sírkertnek” minősíti, nem hivatkozhat rám.

Ön akkor sem hivatkozhat rám, amikor az Alkotmány Bíróság működését korlátozza, amikor 2013. március 11-i nyilatkozatában a Magyar Bíróság munkáját minősíthetetlennek minősíti, akkor sem hivatkozhat rám.

Ön a következő esetekben még nem hivatkozhat rám, amikor elítélt gyilkosokkal kipakolja a demonstrálókat az Ön székházából, és rendbontóknak minősíti- Ön, vagy egyik szócsöve-, akkor sem hivatkozhat rám. Amikor savval leöntéssel fenyegetik a békés demonstrálókat akkor sem hivatkozhat rám.

Ön, Miniszterelnök Úr, akkor hivatkozhat rám: amikor a lemondó nyilatkozatát írja.
Egyéb esetben nem hivatkozhat Veres Dávid magyar állampolgárra.

És javaslom, hogy a Nemzeti Konzultációnak nevezett Nemzeti Inzultáción belül kérdezze meg legközelebb a magyar állampolgárokat -név szerint, ha már Kubatov-listákat informálisan felállít, akkor akár név szerint is megkérdezheti-, hogy akarják-e, hogy Magyarország antidemokratikus, diktatórikus kormányfője rájuk hivatkozzon. Ez alkotmányos jogaimban sért, ha Ön antidemokratikus elképzeléseiben rám hivatkozik; a jó hírnevemet sérti, ha rám hivatkozik, ugyanis a nemzetközi sajtóban Önt kiröhögik, az Ön elképzelései „pathetikusnak”/angol:szánalmas értelemben, nem a magyar: dicsőséges jelentése szerint. szerk./ minősíttetnek, egy ilyen patetikusnak minősíttetett, lesajnált személy az én nevemet az ő elképzeléseivel ne emlegesse..

Ön akkor se emlegesse az én nevemet, amikor úgy gondolja, hogy az oktatásban röghöz kötéssel a hallgatókat, illetve a végzett hallgatókat itthon tartani, az Európai Unióban, amely a munkaerő belső, tehát a tagállamok közötti szabad áramlásán alapul.

Ön akkor se hivatkozzon rám, amikor a saját Alaptörvényében, amikor már negyedszer módosítja , ennek ellenére olyan nagy ellentmondások vannak, mint ide Palesztina.
Ugyanis, Ön garantálja az oktatás, a tanulás szabadságát, de a röghöz kötéssel, ezt korlátozza.

Miniszterelnök Úr! Remélem, mint végzett jogász - annak ellenére, hogy miniszterelnöki jogköreinek gyakorlásával gyakorlatilag lábbal tapossa, mind a diplomáját, mind pedig a demokratikus jogállamot- megértette, hogy melyek azok az esetek, amikor nem hivatkozhat rám.

Szeretnék egy visszautalással élni, Ön akkor se hivatkozhat rám. amikor azt a Kerényit, vagy azt a Feketét esztétikusnak, vagy követendő példának minősíti, aki, mondjuk a „Pesti Fiúk” feliratot... vagy „Pest Srácok” feliratot Angyal István emlékénél... emlékműnél, elhelyezték.
Azok, akik nem tudják milyen egy gusztustalan feliratról, egy nemzeti giccsről, egy nemzeti rokokóról van szó, javaslom nézzék meg az interneten a képet.

Vagy, amikor a magyar zene olyanfajta meghatározását terjeszti Ön el, vagy olyanfajta meghatározását akarja törvénybe iktatni, miszerint magyar zenének az minősül, amelynek magyar a szövege, ön ne hivatkozzon rám.

Ön ne hivatkozzon egyetlen alkotóművészre sem - véleményem szerint-, aki valaha angol nyelven írt szöveget.

Lényegében ennyi lenne a hozzászólni valóm Miniszterelnök Úr, a részletes kritikáimat az ön facebook oldalán, -ahol fizetett bajkeverők, mindenféle minősíthetetlen jelzőkkel illetik, a tartalmi kritikákkal élőket,-megtalálhatja. Ön ugyanúgy megtalálhatja a hozzászólásomat, az önhöz intézett számos levél egyikében, melyet a kormány.hu, illetve egyéb oldalon adtam fel., ön ugyanúgy megtalálhatja az én véleményemet, az általam demokratikusan választott ellenzék, párt képviselőinek hozzászólásában; ez alól a Jobbik-náci, új-nyilas párt- kivételként értendő.

Úgyhogy javaslom, hogy ön figyeljen a demokratikus ellenzék véleményére, ne kényszermozgásos tünetekkel reagáljon erre, és szólítsa fel Kövér László ház-elnököt, hogy a demokratikus ellenzék minősítését... hanyagolja!

Ön is hanyagolja a teljesen különböző hatalmi ágak, úgy mint Bíróság minősítését, vagy a teljesen független ágak, mint Alkotmány Bíróság minősítését.

Különösképpen-visszautalva-ne hivatkozzon rám akkor, amikor ön, az Országgyűlés méltósága megőrzése érdekében, egy fegyveres őrséget állít fel, melynek saját szabályzata szerint is feladata az Országgyűlési képviselők megregulázása, s amely adott esetben sokkolót is alkalmazhat országgyűlési képviselőkkel szemben... ezen esetekben ön ne hivatkozzon rám.

Úgy gondolom, hogy már így is túlléptem az ésszerű véleménynyilvánítás a kereteit- IDŐBEN – őő, megelégszem ezekkel a hozzászólásokkal.

Viszont látásra Miniszterelnök Úr; ha velem nem is fog találkozni a mai tüntetésen, azon állampolgárokkal, akik hasonló véleménnyel élnek, és akik az én véleményemet is képviselik odakint- és akiknek ezért mély hálával tartozom- fog, javaslom hallgasson rájuk is.

Veres Dávid





Nincsenek megjegyzések: