"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2013. március 3., vasárnap

"Ahol a tetem van, oda gyűlnek a keselyűk"





Dieter Bestaendig:
Kinyilatkoztatás 2011. július 14.

E napon hosszú időt töltöttem imádságban az Úr előtt. A Jel. 13,9 jött elém: Ha van füle valakinek, hallja! Szóltam: Szólj Uram, hallja a Te szolgád! Erre azonnal egy nyílt látomást kaptam: Egy nagy létszámú tömeget láttam várakozó állásban egy meredek dombon lévő csarnokba összetömörítve, akik feszülten figyeltek lefelé a lejtőre, ahol pillanatnyilag senki nem volt. Kissé elbizonytalanodva gondoltam: Jesua, Te vagy az? És szólt az Úr hozzám: Mindazt amit látsz és hallasz, írd le! 

Láttam, amint az égből egy hatalmas méretű háló dobatott e hatalmas embertömegre és mint egy ketrec fogta be és zárta körbe őket. Nem menekülhettek! A háló fölött egy hatalmas fekete madarat pillantottam meg, egy dögkeselyűt, amint (kb. 3,50 m szélesen) kiterjesztett szárnyakkal és lehúzott nyakkal-fejjel az alatta levő embertömeg fölött körözött. Láttam, amint a bal szárnyával más dögkeselyűknek intett, hogy a bekövetkező halotti lakomán osztozzanak. Rövid idő alatt sok fekete dögkeselyű körözve lepte el az eget. Az emberek azonban mintegy vakon, nem látták őket. Ők sem a hálót, sem a keselyűket nem látták.




Hirtelen, jól olvasható írás jelent meg az égen és én a következő szavakat olvastam: Ahol a tetem van, oda gyűlnek a keselyűk. Mt. 24,28 Erre felnyitottam a Bibliámat és olvastam az előző szöveget is, amely a jelzett verssel összefüggésben áll: Mt. 24,27: Mert amiképpen a villámlás Nap-keletről támad és világlik egész Nap-nyugtáig, úgy lesz az ember Fiának eljövetele is. 

Újra láttam az embertömeget, amint várakozva álltak - senki nem mozdult. Hirtelen megpillantottam egy férfit, aki a tömeg első sorában állt. Tágra nyitott szemgödreiben szemek helyett garasokat fedeztem fel, fénylő pénzérméket. Ő ettől nem látott, megvakította! Amint a többieket megfigyeltem, láttam, ugyancsak pénzérmék voltak szemgödreikben. Az egész látomás egy horrorfilm részletnek tűnt. Mind vakok voltak!
Jesua szólt hozzám: E világ fejedelme szemeiket megvakította, úgy, hogy szemeikben az tükröződik vissza, ami gondolataikat és szíveiket betölti! Tovább még mondta, hogy e számtalan ember mindazon az országokból való, amelyekben gazdasági és financiális szétesés, összeomlás van.

Pillantásom a háttérre irányult. A horizonton a financiális csőd által érintett országok nyitott banktrezorjait láttam meg. Egyre többet! Láttam, amint Isten angyalai behatoltak e trezorokba. Mindegyiknél volt egy kard amelyekkel az óriási pénzzel töltött zsákokat felhasították, úgy hogy az összes pénzérem kiömlött és szétgurult.
Érdekes dolgot láttam ezután: Mialatt szanaszét gurultak, megváltoztak és teljesen rozsdásak lettek! Míg ezt figyeltem, Jesua emlékeztetett a Jak. 5,1-3-ra: Nosza immár, ti gazdagok, sírjatok jajgatván a ti nyomorúságaitok miatt, melyek elkövetkeznek rátok! 
Gazdagságotok megrothadt, és a ruháitokat moly ette meg;
Aranyotokat és ezüstötöket rozsda fogta meg, és azok rozsdája bizonyság ellenetek, és megemészti a ti testeteket mint a tűz. Kincset gyűjtöttetek az utolsó napokban!

Tekintetem a várakozó embertömegről egy másik irányba vezettetett és egy nagy helikoptert pillantottam meg - a Világkormány gépe volt, amely a domb magas helyén landolt. Az ajtaján egy kék kör alakú hatalmi szimbólum volt látható. A gép ajtajai kinyíltak és két testőr kíséretében a Világbank elnöke lépett ki. Sötét szemüveget viselt. Megmutattatott számomra, hogy ki ez az ember. Most amint e sorokat írom (vizuálisan) előttem áll, nevetve rám néz és csak egy szót szól: Salom! Ezután újra az előző pozícióba kerültem a tömeg fölött.
Egy mikrofont adtak a kezébe és - hogy minden emberhez eljusson üzenete - szimultánban fordították beszédét minden nyelvre. Mit mondott? Minden érintett világpolgár számára érthetően hirdette, hogy a világszerte fellépő finánckrízist kiválasztott specialisták közreműködésével rövid úton megoldja. Minden bejegyzett világpolgárnak az anyagi helyzetét kölcsönkötvényekkel biztosítani tudja. Még az értékek átszervezése és az egész apparátusnak új rendezése szükséges, amellyel minden központosítva lesz minden polgár tetszésére a bekövetkező szilárd szisztematikával irányítottan.

Mialatt beszélt, az emberek homlokán egy szót láttam: "Biztosított". Láttam szíveiket is, formájuk mint üres bőrzacskó, ez állt rajta: "Tölts meg!"
Ezek az emberek teljesen elzárták szíveiket az élő Isten és Fia Jesua HaMasiach/Jézus Krisztus felé. Ők éltek, de mégis halottak voltak! Az ő isteneik függőségében éltek és szolgáltak bálványuknak a mamonnak, amely a világi kívánságok és vágyak rabszolgaságában tartotta őket.
Újra láttam a Világbank elnökét. Mögötte óriási, sötét, kiterjesztett sárkányszárnyakkal egy angyal-szerű lény állt. A sátán volt! Láttam ahogy vigyorgott - közel volt céljához. A pénzéhes tömegeket szilárdan tartotta a markában.

Újra a háló fogságában lévő emberekre esett a figyelmem. A látomás kezdetekor feltünt nekem, hogy a hálónak kétféle színe volt: Fekete és fehér. Előbb nem tettem említést róla, mert nem értettem miért van úgy. Most megnyílt az értelmem e dolog felé. Az Úr mondta: A háló fekete része az istentelenek fölött van, akik bálványozásaik és harácsolásaik miatt engem elutasítottak. A háló fehér része azokat az embereket fogja be, akik azt állítják, hogy szeretnek engem, de igazából az ő cselekedeteikkel tagadják ezt az állítást. Ezek soha nem távolodtak el a világ szeretetétől, harácsolásaiktól, mértéktelenségeiktől és fösvénységeiktől. Ezért találtatnak itt, vakságaik miatt. Itt találtatnak az ő félrevezetőik is, akik az un. 'jóléti evangélium' által sok gyermekemet eltérítik az igazságtól és a többivel együtt a keselyűk martalékai lesznek.

Akik pedig meg akarnak gazdagodni, kísértésbe és tőrbe/csapdába és sok értelmetlen és káros kívánságba esnek, melyek az embereket veszedelembe és romlásba süllyesztik. 
Mert minden gonoszságnak gyökere a pénz szerelme, mely után sóvárogván némelyek eltévelyedtek a hittől, és magukat átdöfték sok fájdalommal. 1.Tim.6, 9-10
Ezek nem maradtak meg az Istenfélelemben és minden időben az Igazság Szellemének ellenálltak. Ezért végülis a dögkeselyűk zsákmányai lettek!
Jesua befejezésül a következőt mondta: Azonban aki engem igazságban szeret, látja a szerencsétlenséget közeledni, menekül és nálam keres oltalmat! Akinek van füle hallja: Mert amiképen a villámlás Nap-keletről támad és világlik egész Nap-nyugtáig, úgy lesz az ember Fiának eljövetele is. Mt. 24,27





Írás a http://www.zsidok-keresztenyek.eu/ oldalról származik.

Nincsenek megjegyzések: