"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2012. július 4., szerda

Új korszak - 3. rész


A hamis Krisztus

A tervezett világuralom és világvallás egyik kulcsfigurája "Maitreya", akit a New Age-mozgalom teljesoldalas újsághirdetésekben már 1982-ben, április 25-én bemutatott sok országban.


    "Krisztus most közöttünk van." "Ő nem ítélni jön minket, hanem, hogy az emberiségnek segítsen és inspirálja." Ő Maitreya, "e Világ és emberi nemünk nevelője". Egy személy, akinek több neve van: a zsidók Messiása, a Buddhisták ötödik Buddhája, a muzulmánoknak Mahdi és a hinduknak Krisna. "Ő fog megjelenni, hogy bennünket egy új korba vezessen. Az Ő jelenléte számunkra garancia: nem lesz harmadik világháború".

    Ez állt az 1982-es hirdetésekben és amiről tulajdonképpen szó van, ha Maitreya hatalomra jut: A Világ kormányzását megszerzi, úgy, mint aki Lucifertől kapta azt. Aztán életbe lép egy ellenőrzési rendszer a Világ fölött, mert aki az ellátást kontrollálja, uralkodhat a Világ felett. Ha az "új korban" az ember kereskedelemre vagy üzlethez engedélyt akar szerezni, hűségre lesz kötelezve Maitreya ill. Lucifer irányába.


    Minden földlakónak lesz egy száma, amelynek használata minden anyagi műveletnél, akár kis vásárlásoknál is már említett általános hitelkártya segítségével kötelező jelleggel elő lesz írva. Minden pénznek el kell tűnnie.

    Benjamin Creme (skót, a New Age egyik vezető embere) előhírnöke Maitreyának. Azt mondja, hogy Maitreya már él valahol a világon, de tartózkodási helye csak néhány követője számára ismert. Rendkívüli erővel rendelkezik és - ahogyan az 1982-es cikkekben állt - néhány hónap múlva elképzelését nyilvánosságra fogja hozni és a rádión, ill. a TV-n keresztül az egész emberiséggel fel fogja venni a kapcsolatot.

    Ez nem történt meg - talán mert a "terv" még nem volt úgy kivitelezve, mint ahogyan azt Alice Bailey előre látta.

    Először a széles nyilvánosságnak a "Mester bolygóközi hierarchiáját" olyan bizalommal kell elfogadnia, hogy a lakosság nagyobb része készen legyen őt mint "Messiást" elfogadni.

    Úgy kell bemutatni, mint egy különösen értékes egyéniséget, aki a fejlődési folyamatot a teljes egységig végigviszi, és aki a Krisztus-tudatot megszerzi. Aztán mint a "hierarchia" főnöke, ill. Isten földi birodalmának vezetője szerepelhet. "A fény és a hatalom segítségül hívása" (12) kapcsán - amely minden vallásra érvényes - Maitreyát mint "visszatérő Krisztust" fogják hívni. Erről már 1945-ben volt szó és ez azóta világszerte elterjedt. Mint az elején említett "világgyógyító-meditáció", ez is tartalmaz félrevezető utakat a szeretet forrásával, a fénnyel kapcsolatban, de itt tulajdonképpen a New Age-mozgalomról van szó.


    Maitreya antikrisztusi figura, aki azt állítja, hogy az "istenek és az emberek hierarchiájának" az élén áll; Jézus egyike a legkisebbeknek, de a legmagasabb, a hetedik fokot megmászta.

    Az új kort, a Vízöntő korát Maitreyának hivatalosan kell megnyitni. Mindazok, akik megtagadják, hogy őt mint Krisztust elfogadják, azokra a "hasítás kardja" vár. (13)

    Igen, Maitreya meg fogja kísérelni az új vallást kötelezően bevezetni.

    Erőszak, sőt megsemmisítés fenyegeti azokat a zsidókat és keresztényeket/keresztyéneket, akik a Maitreyával és az új világvallással való együttműködésre nem hajlandóak. Bár a New Age követők arról beszélnek, hogy a "vallásszabadság szükséges", a valóságban ezt mégsem így gondolják. Az "új Krisztus" a kereszténység átalakítását tervezi, ami azt jelenti, hogy a bibliai kereszténységnek nincs helye többé.

    A New Age a zsidó és a keresztény vallást szigorúan elutasítja, mivel azok egy Istenben hisznek. Ez egy túlhaladott hit-rendszer a mozgalom szerint, elkülönülést okoz és ettől a negatív gondolkodástól meg kell szabadítani a világot. Nincs más hátra, mint a kereszténységet gyökerestől kiirtani. Emlékszünk még, az elején volt szó a "világgyógyító-meditációról": "Látom szemeim előtt a Bolygó megmentését. Mivel minden téves hit-elképzelés... megszűnik."

    Itt a bibliai hitről van szó. Így néz ki a "gyógyult Világ", az új korszak jövendő birodalma.

    De mi egy másik birodalomra gondolunk, amikor imádkozunk: "Jöjjön el a Te országod..."


Az igazi új kor
- Jézus Krisztus Királysága

Az új kort, amelynek kezdetét most a New Age hirdeti, már Adolf Hitler megelőlegezte. Titkos tanokkal volt tele, amelyek a New Age alapjaihoz tartoznak, mint azok az üzenetek, amelyeket Helena Blavatsky egy démoni szellemtől kapott. Hitler okkultista volt, médium, kapcsolatot tartott fönn jósokkal, asztrológusokkal, el volt bűvölve a germán szellem- és istenvilágtól. Mint a New Age, ő is egy új kort akart létrehozni, "egy ezeréves Birodalmat", amely ilyen okkult alapokon épült volna fel.


    Mint a New Age-mozgalom, Hitler is gyűlölte a zsidókat és az igaz keresztényeket, bár ő félrevezetőleg "pozitív kereszténységről" beszélt - és ő maga akart Isten helyébe lépni.

    Hitler ezeréves birodalmának 12 év múlva össze kellett omolnia, mert a háttérben a régi megtévesztő, a sátán állt.

    De Isten igazi közössége, amelyben felekezeti határok nélkül hívők, Jézus követői vannak, ma is él. Jézus Krisztus diadalmaskodott, mint örök uralkodó, akinek királysága soha nem omlik össze.

    Mint akkoriban a hitleri "ezeréves birodalom", oly látszólagos most a New Age-mozgalom diadala Lucifer csillaga alatt, bár szervezetei már az egész Földet behálózzák. De ami Lucifer jelében áll, vagyis a sátán által épült, annak össze kell omolnia. Csalásra, megtévesztésre épült, mert nincs maradandó alapja, ugyanis nem a Sátán az úr, hanem Jézus Krisztus.


Jézus szavára össze kell omolnia mindannak, amit a sátán kigondolt és felépített.

    A New Age-mozgalom összeomlása olyan biztos, mint a Hitler-birodalom hamar bekövetkezett bukása, pedig először egyik országot a másik után szerezte meg. Annyival volt megrázóbb a totális bukása is azután. Isten közbelépett - egy szava elég volt, és egy birodalom összeomlott.

    A New Age-mozgalomban a "bölcsesség mesterei" - démoni lények - a sátán megbízásából működnek, és azt gondolják, hogy egy új világot felépíthetnek, de ez teljes befejezése előtt kártyavárként fog összeomlani. Mert egyedül egy az Úr: a halhatatlan Isten, Aki mindenek fölött uralkodik és Aki Jézus Krisztust, Egyszülött Fiát, miután számunkra a teljes váltságot megszerezte, a jobbjára ültette. Róla mondja az Ige:
"Felül minden fejedelemségen és hatalmasságon, és erőn és uraságon és minden népen, mely neveztetik nemcsak e világon, hanem a következendőben is; és mindeneket vetett az Ő lábai alá, és Őt tette mindeneknek fölötte az anyaszentegyháznak fejévé" (Ef 1,21-22)
"...mondván: Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön" (Máté 28,128b)
    Egy szó Jézus szájából, Aki minden úr Ura, és a New Age-mozgalom egész épülete alásüllyed a pokolba, ahonnan jött.

    Jézus maga fog egy új kort hozni. Az Ő királyságának nem lesz vége, ahogyan ez a Dániel könyvében áll:
"... az Ő hatalma örökkévaló hatalom, amely el nem múlik, és az Ő országa meg nem rontatik" (Dániel 7,14b)
"Az ország pedig és a hatalom az egész ég alatt levő országok nagysága átadatik a magasságos egek szentjei népének; az Ő országa örökkévaló ország, és minden hatalmasság néki szolgál és engedelmeskedik" (Dániel 7,27)
    Aki az új kor után, az örök birodalom után vágyik, az adja életét Jézus Krisztusnak, Neki szentelje magát, és ne Lucifernek. Ha az utóbbit teszi, akkor Lucifer birodalmával együtt fog a pokol mélységeibe süllyedni.

    De Jézussal ez örök életre fog feltámadni dicsőségben. Jézusban és az Ő birodalmában az igazi világosság fog ragyogni, a tiszta, megtévesztés nélküli világosság, amely sohasem halványul el.

    De a New Age-mozgalomban a Lucifer világossága csalás, megtévesztés, amely a sötétségbe vezet. Lucifer birodalma és Jézus Krisztus birodalma - a sátán és Krisztus, szemben állnak egymással, egymás ellenségei.

    A pokol olyan aktív, mint még soha, minden hűbéresét összegyűjti, egy kártyára tesz fel mindent. De tervét nem tudja véghez vinni, mert Isten közbelép, és kihozza az Ő igazságát.

    A Világ nem a béke, a jó és a világosság világára érett meg, sokkal inkább a nagy ítéletre: mert a bűn ítéletet követel, a bűn, amely ma az egész világon uralkodik, de amelyről a New Age-mozgalomban egyetlen szó sem esik. Értelmetlen dolog egy olyan béke-birodalomról álmodni, amely soha nem jön el.

    Először az emberiségnek, mint egésznek belülről kellene megújulnia a bűnbánat által; és nem gyűlöletben, hatalomvágyban, irigységben és erőszakosságban élni, hanem a szívnek kellene átalakulni és megtelni szeretettel.

    Aki az emberiség állapotát látja, azt, hogy a többség milyen iszonyatos bűnökben él, és azt gondolja, hogy most egy új paradicsomi kor következik, az egyszerűen vak.

    Egy új kor csak újjászületett emberekkel következhet be és ez csak Jézus Krisztuson keresztül történhet meg, a megbánás útján az Ő megváltó vérének erejében. Ezért a hangzatos beszédek az új korról - amelyek testvériességről és nagylelkűségről szólnak, mint azt Maitreya az újságokban ígérte - szemenszedett hazugság. Az embereket rafinált módon csapják be, akár a keresztényeket/keresztyéneket is, mint ezt az Új Testamentum előre megmondta:
"A Lélek pedig nyilván mondja, hogy az utolsó időkben némelyek elszakadnak a hittől, hitető lelkekre és gonosz lelkek tanításaira figyelmezvén" (1Timóteus 4,1)
     Nyilvánvaló: aki Isten igazsága fényében él, az Igazság mellett áll és beismeri, hogy ő bűnös, és Istenhez tér, az nem dőlhet be ennek a hazugságnak az új korról, amelyben nem lesz többé, háború, és amelyben béke és öröm uralkodik.

    Jézus egyedül az Igazság és Ő mondja ki az Igazságot (János 14,6). Az igazság az emberiségről ma az, hogy az egész világ sötétségben vesztegel az emberek gonoszságai miatt. Isten parancsait félredobták és mindenáron a saját maguk által választott úton akarnak élni, önmagukat megvalósítani. Mindezt támogatja a New Age-mozgalom: a válást, mind a nők, mind a férfiak homoszexualitását, más szexuális perverzitásokat. A "másképpen gondolkodókat" pedig mint "rákos sejteket" kell eltávolítani. Ma is érvényesek Ésaiás próféta szavai:
"A föld megfertőztetett lakosai miatt, mert áthágták a törvényeket, a rendelést megszegték, megtörték az örök szövetséget" (Ésaiás 24,5)
"Ezért átok emészti meg a földet, és lakolnak a rajta lakók; ezért megégnek a földnek lakói, és kevés ember marad meg" (Ésaiás 24,6)

folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések: