"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2012. május 26., szombat

Köszönet az Atya imát meghallgató szeretetéért



Mennyei Édesatyám!
Köszönöm Neked, hogy Te olyan Atya vagy, Aki minden kérést meghallgat, szívében forgatja azt, és biztosan válaszol rá. Köszönöm Neked, hogy felszólítasz és bátorítasz engem, hogy kérjek, mert Te olyan szívesen adsz. Örülök, Atyám, hogy ezzel azt mondod nekem, mennyire szereted, ha gyakran jövök Hozzád, és eléd viszem minden kérésemet. Igen, örömed van abban, hogy megajándékozol minket, a Te gyermekeidet, jót teszel velünk, örömet szerzel nekünk.
    A Te atyai, jóságos felszólításodra bátran merek kérni. Hiszem, hogy nem fogok Benned csalódni - hiszen egy igazi édesapa sem okozhat csalódást gyermekének; és a mi Urunk, Jézus maga szólt így:

                                       Ki az az ember közületek,
                                       aki, ha az ő fia kenyeret kér tőle,
                                       követ ád néki?
                                       (Máté 7,9)

     Ehhez az Igéhez tartom magam. És ha kérésemre - látszólag - előbb egy követ tartok is a kezemben, mégis tudom: kenyér lesz belőle. Mint igazi gyermeked, alázatosan akarom megvárni a Te órádat. Biztosan eljön, amikor felkészítesz arra, hogy lelkem kára nélkül elfogadhassam a Te ajándékodat. Így már most hálát adok Neked szeretetedért, amely nem vonja meg javait tőlem, a Te gyermekedtől, hanem füves legelőkre és csendes vizekhez terelget engem.

                                                                                                                            Ámen

/B.A./

Nincsenek megjegyzések: