"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2012. április 2., hétfő

Macskáinkról II.


Szegény Névtelen! vagyis Maci alakú, tavaly kapott talált macskánk már két napja nem jött elő. Pedig blogomban a  tíz legnépszerűbb bejegyzés között szerepel a róla illetve a macskáinkról szóló bejegyzésem. (Összesen: 431 megnyitással /2012. 11. 05. állás szerint)
Tehát nagy volt az érdeklődés feléje.
Férjem szerint él még. Ne temessem. Ne tegyek emlékképet fel róla. Pillanatra azt is hitte, Maci jött haza, most este, de az Álmaci volt. Van egy kísértetiesen hasonlító kóbor macska az utcánkban, néha bejön az udvarunkba. Álmaci sokszor becsap minket, hasonlóságával. De, tekintete még kegyetlenebb, mint Macié. Ha egyszer sikerül lefotózom. (Szerintem Álmaci valójában Névtelen testvére, akit annak idején elajándékoztunk, szerintünk ő tért vissza, elvadult formájában.)


Így hát teszek fel Fufuról egy friss képet:

Fufu értelmes tekintete
Vasalni fog?

Fufu iránt is van érdeklődés, volt aki már így keres rá: "fufu cica" :)
Fufu jól bírja. Kigyűrt macska. Lassan kilenc éves lesz.
Mostanában a fiammal alszik, nem velem. Elpártolt. Tudod milyen? Ő a szemtelen pöttyös orrú, aki mindig gyűlölő, de valójában mégis nagyon szeret minket.

1 megjegyzés:

Nelly írta...

Fufu ezen a képen évekkel fiatalabb arcát mutatja :)
Szemében az értelem, mint aki tudja, hogy felkerül a világhálóra, és legjobb formáját hozza :)