"Mert minden ember, akit megsértettünk és megbántottunk, egy azok közül, akiket Jézus testvéreinek nevezett. Amit pedig ellene követtünk el, azt Isten ellen követtük el. Minden ember a Krisztus testvére."

2010. szeptember 8., szerda

Titkokról beszélgetünk. :) S én alig várom, hogy újrakezdjük. Milyen szép is, a szépről, a jóról beszélgetni, mely a szent-titokba van rejtve. Sokan kívánják látni. De csak kevesen láthatják meg. Pedig, igazán még szentnek se kell lenni, hozzá, csak finoman ráhajtani füledet, Istennek keblére.
Hát hogyan lehet, ráhajtani fejünket keblére és hallgatni az Istent? Ez a Titok. Ha figyelsz mindenre megtanít az Isten, de senki sem taníthat téged, és te sem taníthatsz erre senkit sem.
Csak figyelj és hallgasd Őt.

Ez az Ige az eljövendő Isten Országáról szól, de nekünk is, akik Jézus által már most az Isten Országában vagyunk:
"Akkor nem tanítja többé egyik ember a másikat, ember az embertársát arra, hogy ismerje meg az URat, mert mindenki ismerni fog engem, kicsinyek és nagyok - így szól az ÚR -, mert megbocsátom bűneiket, és nem gondolok többé vétkeikre." Jeremiás 31,34

1 megjegyzés:

Nelly írta...

A rejtekben vagyunk, hol Titkokkal ölel körbe maga az ÚR. Csak hallgatok, figyelek, mert tudom, tanít Ő engem... a Titokra.